Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      stolec

stolec

(4 wyniki)
    • Witam, mój synek Olek ma prawie 5-lat.Od kilku miesięcy po wypróżnieniu na papierze toaletowym zostają ślady zywo czerwonej krwi, raz jest to bardzo znikoma ilość, a kiedy indziej sporo, także widac krew na wierzchu stolca. Synak ma raczej twarde kupki i niestety podczas wyprózniania spędza długi czas w talecie ( ok 10 minut). Na zewnątrz odbytu nie widac żadnych pęknięc, urazów. Więc przypuszczam ,że to cos od środka. Pediatra kazała dawać Lactulosum i smarowac odbyt Linomagiem...
    • Witam, zastanawiam się nad tym, czy rzeczywiście lek konstytucyjny łagodzi wszystkie dolegliwości. Córka 4,5 roku w poniedziałek wieczorem zwróciła niestrawiona treścią żołądkową. Mniej więcej co 2 godziny zwracała przez całą noc. W akcie desperacji podałam jej susz z jagód (napar) oraz Nifuroksazyd . Niestety jestem początkująca w homeo i tylko raz przeszło mi przez myśl by podać kulki. Nie podałam:( Nie mogłam skontaktować się z naszą lekarką i gdy córka ok południa znowu zwrócił...
    • mam pewien problem,moja córka ostatnio przeszła z pampersów na nocnik i pojawił sie pewien problem.O ile w pampersie kupa była codziennie,tak teraz potrafi robić raz na dwa trzy dni.Zakładanie pieluch nie pomaga.Czy jest jakiś sposób,aby jej pomóc?Czy powinnam z tym iść do lekarza?Może ktoś już ma zasobą tego typu problem?
    • Pisze na moim ulubionym forum , chcialam was spytac o taka rzecz czy mialyscie juz taki przypadek ze u dziecka po oddanym stolcu wraz z niewielka iloscia sluzu wydostała sie odrobina krwi? Dodoam ze pare dni temu podalam corce lek na owsiki o nazwie Pyrentalum w ulotce nic nie pisze o takisch objawach i dlatego troche mnie to zaniepokoilo.lecze corke u homeopaty i wlasnie teraz tez bo kaszle juz od 3 tygodni , pomimo podawania leków homeo kaszel jednak nie ustepuje , corka mocno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się