Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      stosowania

stosowania

(8 wyników)
    • Pilnie poszukuję strony, w której zamieszczone byłyby najważniejsze wzory [stałe, niezmieniające się] stosowane w architekturze. Z góry dziękuję, pozdrawiam, arywistka
    • jakie sa wady i zalety lukarny i okna polaciowego biorac pod uwage koszty, funkcjonalnosc itp...
    • Przeglądałam gotowe projekty w katalogach i zauważyłam, że luksfery stosuje się w dachach o nachyleniu od 40 st. Czy w dachu 35 st. z luksferem bedzie wygladał szkaradnie? Poradzcie proszę.
    • prosze o opinie: jakie sa minusy- brudzą sie, pekają? jak się je instalije? pozdrawiam A
    • witam, jakich materiałów uzyc by parterowy 100m2 domek byl bardzo cieply? moze jakies podwojne sciany? jak odizolowac podloge? Dziekuje
    • komputer to nowe możliwości, których nie daje np. ołówek, czy kredka, nie odrzucę go, ale też nie zastąpię!!! ( chodzi mi głównie o powierzchnie typu nurbs, które nie jest wcale tak łatwo i precyzyjnie narysowac ołówkiem a są stosowane we współczesnej architekturze ) pytanie : dlaczego wcześniej nie były wykorzystywane tak często? może po prostu niewielu umiało je narysować??? :) respekcik
    • www.rieder.cc/upload/img/%7BEHK1C-IOD6Y-RLYT1%7D-weincenter+kaltern+fibrec+14.jpg www.rieder.cc/upload/img/%7BUSBGQ-7Z07V-X4RCB%7D-weincenter+kaltern+fibrec+21.jpg www.rieder.cc/upload/img/%7BBC6NJ-C1ZQJ-45EST%7D-weincenter+kaltern+fibrec+05.jpg
    • Witam Czy słyszeliście może o polskich lub europejskich hotelach czy resaturacjach, które byłyby urządzone zgodnie z zsadami feng shui? A może wiecie gdzie szukac podobnych informacji? Z góry dziękuje za wszelka pomoc Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się