Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      stosowania

stosowania

(9 wyników)
    • czy spotkaliście sie z jakimiś manipulacjami/trikami/socjotechnikami w wykonaniu pośrednika przy zakupie mieszkania? Jeśli tak to opiszcie.
    • Witam to znowu ja! Tym razem czepię się ulicy Zaporoskiej a dokładniej mówiąc odcinka między rondem a ul Kruczą (problem dotyczy obu poboczy całej ulicy). Ulica Zaporoska została zapewne wytyczona przed wojną co świadczy o tym materiał z którego została wykonana (słynnna wrocławska kostka) Ktośmądry zaprojektował i wybudował ją jako dwupasmową arterię (w obu kierunkach). I oto w XXI wieku kiedy ruch na wrocławskich ulicach jest conajmniej 5 razy większy niż przed wojną i w na wa...
    • witam, slyszalem ze rondo Verona na Powstancow ma miec wszystkie mieszkania z klimatyzacja, nie wiecie gdzie indziej jeszcze tak bedzie? bo zakladam, ze indywidualne montowanie sobie profesjonalnej klimatyzacji na cale mieszkanie 3 pokojowe raczej nie jest mozliwe... a klimatyzacja to bez watpienia duza wygoda oraz element ktory bedzie moim zdaniem coraz bardziej popularny
    • Chciałabym podpisać umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego. Słyszałam, ze niektórzy notariusze oprócz tego, że biorą 50% opłaty teraz a drugie 50% przy umowie przenoszącej własność, to udzielają jeszcze zniżek. Czy możecie mi polecić takiego notaiusza, czy komuś udało sie na takiego trafić????? Oczywiście mam na myśli wrocławskiego notariusza.
    • Ile ich jeździ po Wrocławiu i czy będą następne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się