Gość: himera1977 IP: *.okocim.com.pl 03.11.06, 08:54 prosze o opinie: jakie sa minusy- brudzą sie, pekają? jak się je instalije? pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proarchitektura Re: gipsowe kinkiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:20 ze stosowanych przeze mnie nie pękł chyba żaden, brudzą się - jak wszystko, ale można malować, instaluje się zwyczajnie-jak kinkiet, zdarzyło się że był mały problem z takim "drogim" i włoskim - trzeba było przerobić podejście kabla, żeby nie wisiał za kinkietem, (ale było to po prostu złe rozwiązanie konkretnego wyrobu), elektryk bez trudu to zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himera1977 Re: gipsowe kinkiety IP: *.okocim.com.pl 03.11.06, 10:26 zestosowanych przez Ciebie? jakas firma ? nie wiem czy moge kupic o tak sobie np w sklepach internetowych? dzieki za info A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SQR Re: gipsowe kinkiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:47 www.lug.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
proarchitektura Re: gipsowe kinkiety 06.11.06, 17:33 ze stosowanych przez mnie.....bo projektuję......więc czasem i gipsowe uwzgedniam w projektach Odpowiedz Link Zgłoś