strzegom

(8 wyników)
  • czy ktoś słyszał o wypadku w środę koło Strzegomia w którym zginęło dwóch Wałbrzyszan?
  • Jeżeli ktoś zna się w temacie remontowania dróg to niech mi powie gdzie jest sens w takim remontowaniu drogi jak w temacie. Czyli kawałek nowego asfaltu dalej stary, nowy, stary itd. Oczywiście zamiast nowy asfalt zrównać ze starym to są zrobione takie "schody" że właściwie strach przejechać Nie wiem czemu jest taki chaos przy robieniu akurat tej drogi. Nie wspominam już o pasie tuż przed wjazdem w Kostomłotach na A4. Został w tamtym roku zryty stary asfalt i tak pozostał do tej pory, j...
  • ja się pytam gdzie jest ten rowerzysta co spowodował ten wypadek!?
  • walbrzych.naszemiasto.pl/wydarzenia/735307.html
  • jak najbliżej wjechać na autostradę wrocław-katowice???
  • Witam, gdzie w tym roku można się wybrać na odkryty basen? Ktoś się orientuje który z nich jest czynny? Szczawno, Rusinów czy w Świebodzicach?
  • Pojawiła się nowa fajna stronka miejska,na której są swierze informacje na temat wydarzeń w mieście i okolicy , rozrywka i dużo fajnych innych rzeczy, polecam serdecnie, Twórcą strony jest Jelonka.com.
  • Witam. Nie moge patrzyć na buractwo zarzadu dróg z Swidnicy które co rok wydają jakies kwoty na stawianie płotków przeciw zaspom śniznym z naszych podatków. Wzorem drogi na strzegom powinny tam rosnąć krzaki które chronia w lecie przed wiatrem dają mozliwość oddania moczu w ustronnym miejscu a w zimie skutecznie tamują tumany sniegu nawiewanego z pól uprawnych. Niby takie proste a jak na to wpaść Panie Dyrektorze DRÓG I MOSTÓW/o Swidnica

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się