Forum Nauka i edukacja DOKTORANCI
ZMIEŃ
      studia magisterskie

studia magisterskie

(5 wyników)
    • Witam serdecznie. Mam pytanie: jak w praktyce wygląda możliwość opublikowania artykułu na 4 czy 5 roku studiów magisterskich? Studiuję psychologię, mam kilka ciekawych pomysłów na badania i chętnie zabrałabym się za ich przeprowadzanie jak najszybciej. Co powinnam zrobić z gotowym raportem z badań?Wysłać do kilku czasopism naukowych? Czy powinien to zrobić pracownik mojej uczelni? Nie udało mi się znaleźć odpowiedzi w dotychczasowych wątkach - z góry przepraszam, jeśli już ten te...
    • Witam! W tym roku kończę studia zaoczne (prawo). Zaoczne - ponieważ wbierając swoją "drogę życiową" nie byłam do końca pewna, czego chcę. Dlatego też mając te 18 lat zdecydowałam się na 2 kierunki - od pierwszego roku. Drugi kierunek, który wybrałam, to filologia obca, a nie wyobrażałam sobie studiów językowych zaocznie - więc wybór padł na prawo. Czy była to decyzja słuszna, czy nie to się pewnie okaże, ale na razie jej nie żałuję. Ale mam do Was jedno pytanie - Drodzy Doktor...
    • Witam. Zamierzam zdawać na doktoranckie na Wydziale Filologii Słowiańskich UJ w Krakowie. Czy ktoś studiuje / studiował ten kierunek, czy warto?
    • Mam prośbę czy ktoś mógłby napisać jaki jest symbol dyplomu ze studiów magisterskich jednolitych?Nie mogę tego nigdzie znaleźć. Z góry dziękuję
    • Po studiach magisterskich - całkiem inny kierunek na podyplomowych. Czy jest szansa podjęcia studiów doktoranckich, związanych z podyplomówką?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się