Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      suczka

suczka

(24 wyniki)
    • Moi drodzy! ja nie mam pojecia jak to jest z suczkami? Mialam do czynienia tylko z pieskami! czy sunie są bardzo uciązliwe jesli chodzi o "sucze" sprawy??:-))---iwona
    • witam , poddałam się już samodzielnym poszukiwaniom suczki dla mnie i mojego partnera . wyjeżdżamy do Portugalii , ja nie będę pracować , więc żeby zrobić coś z mnóstwem czasu jaki będę posiadać , postanowił mi mój chłopak kupić psa . pytanie tylko - jakiego ? koszty utrzymania - bez znaczenia , przyjazny ludziom - tak [ najlepiej żeby mało-szczekliwy był, jako że będziemy żyć w bloku ;) ] , wymaga spacerów i biegu - jak najbardziej , opieka fryzjera - najlepiej jak najmniejsza . Ja ...
    • Witam poszukuję takiego pieska, gdyby ktoś miał to poproszę o kontakt pozdrawiam
    • Od niedawna mamy rasową, rodowodową sunię. Ze względu na bolesne doświadczenia z naszą poprzednią suczką (zmarła na raka gruczołów mlekowych) i za radą wterynarza zamierzamy ją wysterylizować. Czy taki pies ma szansę brać udział wystawie? Wiem, że to pytanie może wydać się naiwne, ale nie mamy żadnych doswiadczeń w tym zakresie.
    • Witam kupilam shih tzu suczke 6 miesieczna jest leniwa a mainowicie caly czas by przelerzała. Pisze w necie ze shih tzu lubi dzieci moja ucieka przed synem boi sie go. Chciałam jeszcze zapytac czy shih tzu 6 jeszcze duzo urosnie?
    • Drodzy Forumowicze, w czerwcu czekac będzie na nas mały posokowiec bawarski. Juz od kilku tygodni toczymy dyskusję, którą płeć wybrać. Mój Chłopiec jest myśliwym, wiec pies byłby idealny na polowanie, suczka w lesie nie ma tak wielkiego zacięcia (w charpęcinach na przykład). Z drugiej strony problem cieczki, ale tez większe posłuszeństwo suki i jej większa wrażliwośc. Pies za to jest bardziej dominujący i nieco wolniej się uczy... Dlatego prosze o radę doświadczonych Hodowców,...
    • Witam! Moja sunia ma 2 lata, jest to alaskan malamute, 03.05 dostala cieczki, w zwiazku z tym ze moi koledzy chca miec tez takiego psa, a ja im obiecalem ze jak dostanie cieczki i bedzie miala powyzej 2 lat to dam ja do zaplodnienia. Pojechalem wiec do reproduktora 06.05 ale moja szuczka jeszcze mu nie dala , mimo ze ostro nalegal. Pomyslalem to normalne, pewnie jeszcze nie jest gotowa, pojechalem znowu wczoraj t.j. 09.05 i ku mojemu zdziwieniu reproduktor wcale sie ja nie interesowal jako...
    • Moi rodzice mają cudnego posokowca. Nie ma rodowodu, ale jest wyjatkowo piekny, proporcjonalny i mądry.Można go obejrzeć wpisując w Google "Klub posokowca", pod hasłem Hultaj. Kto go zobaczy,sam się o tym przekona.Szukamy dla niego ślicznej suczki posokowca z Warszawy lub okolic. Proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam
    • Mam golden retrievera(biało-biszkoptowy),ma 4 lata i 4m-ce.Problem w tym,ze nigdy nie był dopuszczany do suki.Czy ktos posiada suczke tej rasy i jest zainteresowany dopuszczeniem???? Warszawa.
    • jezeli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt basco@vp.pl
    • Bo chyba nie stąd, że mu powiedzieliśmy? Starszego z naszych psów trzeba było uśpić:(( Początkowo, krótko, Klopsio szukał go w samochodzie (starszy często jeździł z mężem), teraz już przstał, jest smutny i nie chce jeść. Skąd wie, że tamten nie wróci?
    • Witam. wczoraj rozmawialam z Pania z hodowli westow. chcialam kupic suczke. Chce do kochania, a nie do hodowli, ktorej nigdy nie bede miala. Pani mi odradza, mowi, ze suczki i psy rasy york i west sie tak samo zachowuja. Ja mialam wczesniej suczke i bylam zadowolona. Moj dziadek mial psa i nie przekonalam sie. W zwiazku z tym mam pytanie: 1. Co sadzicie o roznicy zachowan suczki i psa? 2. Dlaczego hodowcy sprzedaja suczki niechetnie, nawet jesli chce ja do kochania?
    • czesc wprawdzie jeszcze nasza stara suczka zyje ale juz zaczynam sie interesowac co ile kosztuje i gdzie mozna kupic niezalezy mi na rodowodzie moze byc bez rodowodu byle byl malutki i sie nielenil mieszkamy na slasku wiec z tej okolicy prosilabym jakies informacje z gory dziekuje i pozdrawiam
    • Witamy Zajmujemy się hodowlą "Yorków" 6 lat. W tym czasie cieszyliśmy się wieloma miotami naszych suczek. Trzy miesiące temu mieliśmy kolejny powód do radości, na świat przyszły trzy małe pieski. Od dziś są na sprzedaż. Pieski są nauczone załatwiania się na "podkład" (w jednym miejscu) co bardzo ułatwia wychowanie psa i oszczędza wielu kłopotów z czystością w mieszkaniu. Od początku są karmione kamami wysokiej klasy, firmy ROYAL CANIN. Psy są naprawdę w dobrej kondycji. Okrywa włos...
    • Nasze schronisko w Sosnowcu ma fajną stronę internetową.Polecam- na bieżąco aktualizują, dają zdjęcia nowych psów. Dzięki tej stronce siostra mojego męża ma cudownego wilczura-wierny i mądry.. Na tą chwilę pilna jest adopcja suczki Huski.Piesek jest młody, źle się czuje w schronisku. www.sosnowiec.schronisko.net/kwarantanna-id-62505.html
    • Ogłoszenie matrymonialne!szukam rudowłosej ale niekoniecznie partnerki ,która zgodziłaby się na sex bez zobowiązań ,z przyjemnością może służyć jako reproduktor dla mojego 3 letniego prawiczka ,WYPOSZCZONEGO .Karta zdrowia ,szczepienia ze spawdzonego pochodzenia ,ojciec z rodowodem matka bez.Czekamy na oferty i chętne suczki.Wabi się ROGER
    • Od pewnego czasu obserwuję u mojego dziewięciomiesięcznego labradora ciekawe zachowanie. Otóż gdy dostanie ode mnie jakiś smakołyk (najczęściej jest to psi biszkopt), a nie ma akurat ochoty go skonsumować, to rozgląda się i szuka miejsca żeby go schować. Najczęściej stara się ukryć ten przedmiot w swoim posłaniu ale niekiedy w kanapie lub pod dywanem. Robi to bardzo zabawnie, bo najpierw stara się wcisnąć to w jakąś fałdę tkaniny pokrywającej jego posłanie, a później nosem przesuw...
    • szukwm informacji na temat tej rasy
    • Mam prośbę do osób mających dwa samce, o podzielenie się obserwacjami jak wygląda kontakt dwóch psów mieszkających razem. Chcąc wziąć do domu drugiego psa, skłaniałam się ku suczce mając samca. Ale czy mogę brać pod uwagę też psa? Własciwie znam odpowiedź :( ale mimo wszystko jestem ciekawa, czy ktoś z Was ma dwa samce nie wychowujące się razem od szczeniaka. Trochę napiszę o moim psie: jest spokojny, i relacje z innymi psami (samcami) oceniam na bdb. Codziennie spotykam się na dłu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się