Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      szafki

szafki

(6 wyników)
    • Niedawno stałem się właścicielem własnego mieszkania, z bardzo małą kuchnią (na szczęście widną). Niestety nie wiem jak rozplanować wszystko aby zmieściły się następujące rzeczy: lodówka (mała), kuchnia, zmywarka, do tego oczywiście zlew, jakiś blat, szafki. tu zrobiłem plan kuchni: img706.imageshack.us/img706/6769/kuchniax.jpg będę wdzięczy za wszelkie sugestie. pozdrawiam
    • Poradzcie prosze, bo mam kolomyje w glowie - bede miala malutka kuchnie w litere 'L' do gory nogami tzn. po lewej stronie dluzszy bok 2,60 m na wprost krotszy ok.2 m i w rogu myslalam o kuchence elektrycznej albo o zlewie 1 komorowym... co jest praktyczniejsze w uzyciu? zlew i szfka pod nim - czy kuchnia z piekarnikiem... nie wiem...nie wiem...wciaz jeszcze nie wiem... Fly
    • Pytanie z diaspory, prosze nie krzyczec. W kilku watkach tam i siam, znalazlam problemy ludzi z instalowaniem blatow kuchennych w nowych budynkach, bo okna sa nisko, 75 cm od podlogi. U mnie sa reguly bezpieczenstwa (minimum 100 cm), jesli okno nizej, to barriera do 100. Czy w Polsce w budynkach okna moga byc wmontowane tak nisko, bez barrier/krat/itp ?
    • Witam Niestety nie stać mnie na mikrofalówkę do zabudowy a na zwykłą nie mam miejsca na blacie w kuchni- czy macie może jakieś inne rozwiązania na ten problem? Dziękuję i pozdrawiam Asia
    • Mam pytanie do architektów...planuję kupić mieszkanie z kuchnią, która ma prawie 10 metrów, wydawawałoby się, że duża, ale.... ma szerokość 2,5 metra i okno na końcu. Niestety z boku kuchni jest sypialnia, więc nie można zakombinować z otwartą kuchnią. Macie może pomysły, jak zagospodarować taką kuchnię, coby można było w niej normalnie się poruszać, gotować w 2 osoby itp?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się