szafki

(3 wyniki)
  • Zdradzcie mi proszę, DRODZY PRZYSZLI SĄSIEDZI, jak rozwiązaliście sprawę kaloryfera w kuchni. Nasze mieszkanie będzie na parterze, na szczycie. Plan jest taki, żeby zdjąć kaloryfer i zamontować szafki pod oknem. I oto pytania, czy u siebie w kuchniach korzystacie z kaloryferów, czy mieszkania na parterze są ciepłe, czy też "ciągnie" od garaży? Moi znajomi (bardziej doświadczeni) twierdzą, że w kuchni rzadko odkręca się kaloryfer. Ewentualnie rozważamy ogrzewanie podłogowe...
  • co zrobicie z rura odpływową w kuchni?ciężko będzie dosunąć do ściany piekarnik nie mówiąc już o zmywarce.najchętniej bym ją wyrwał ale może się jeszcze przydać:)nie wiem czy można ją wkuć.a może zrobić szerszy blat?a teraz coś optymistycznego.jak byłem dwa dni temu na budowie to w 17 kaloryfery były gorące.pewnie w 18 i 19 też ale nie sprawdzałem.miło ze wygrzewają nam mieszkanka.
  • witam serdecznie:) mam takie nietypowe pytanie, czy ktos z Was pozbyl sie kaloryfera w kuchni?? tzn. chce zabudowac sobie okno i chetnie wyrzucilabym kaloryfer:) a wydaje mi sie, ze jest cieplo w kuchni i nie jest on taki niezbedny.... macie jakies doswiadczenia?? dziekuje za odpowiedzi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się