Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      szczur

    szczur

    (1 wynik)
    • Od dłuższego czasu czuję się jak zdychający szczur i postanowiłam sprawdzić swoje wyniki. Hashi mam zdiagnozowane już od 5 lat i raczej zawsze czułam się dobrze. Teraz to się zmieniło. oto moje wyniki z wczoraj: FT3 - 1,73 (1,45-3,48) 13,79% FT4 - 1,25 (0,71-1,85) 47,37% TSH 2,363 (0,400-4,670) 45,97% a oto moje przed ostatnie wyniki z grudnia: FT3 - 2,29 (1,45-3,48) 41,38% FT4 - 1,21 (0,71-1,85) 43,86% TSH 1,495 (0,400-4,670) 25,64% b...

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się