-
Witam
Poszukuję chętnych osób na wędrówkę Szlakiem Zamków Piastowskich w 2. tygodniu września.
Na razie jest nas dwie- sympatyczne, nie marudne, wiekowo w okolicach 30.
Planujemy pokonywać ok. 20-25 km dziennie.
-
Witam was!
W wakacje letnie tj.lipiec sierpień, ewentualnie początek września planuję przejść cały GSB nie wiem jeszcze w jakim kierunku , nie wiem również jaki będzie dokładny termin tej wyprawy, wiem natomiast że poszukuję kogoś kto chciałby mi towarzyszyć w takowej dłuższej wycieczce, nie lubię sam chodzić po górach a znalezienie kogoś kto miałby 2-3 tyg wolnego i kogoś na tyle ambitnego żeby przejść ten szlak w całości - nie jest łatwe, dlatego zwracam się do was forumowicze jeśli mielib...
-
Witam. Wybieram się na czerwony szlak im. E. Massalskiego w świętokrzyskim(105km). Chciałabym pokonać go w kilka dni. W grę wchodzi wędrówka z namiotem i plecakiem. Termin pierwszy to 23 - 26 czerwiec. Wszystkich chętnych zapraszam. Małgorzata
-
Wiem, że jest już "późno" i w większości każdy ma juz plany wakacyjne/urlopowe
ale może znajdzie się ktoś, kto chciałby wybrać się na wędrówkę czerwonym
głównym szlakiem beskidzkim. W skrócie plan jest następujący. Wyprawa
rozpoczyna się 01 sierpnia w Ustroniu a kończy 16/17 sierpnia w Wołosatym.
Przewidziałam mnie więcej 2 dni an Beskid Śląski, 3 dni na Beskid Żywiecki, 2
dni na Gorce, 2 dni na Beskid Sądecki, 3 dni Beskid Niski i 3 dni Bieszczady.
1/2 dni są przewidziane na niespodzie...
-
Witam
Planuję przebyć trasę Jedwabnego Szlaku do Chin jesienią tego roku. Dysponuję
samochodem campingowym.
Szczególowa trasa i termin do uzgodnienia.
Poszukuję osób chętnych wziąć udział w takiej wyprawie.
Proszę o kontakt na richwoz@aol.com
Ryszard
-
Witajcie...wraz z przyjacielem wyruszamy na mały wypad w tatry od 25.07 tego roku i poszukujemy osób, chętnie koleżanek które z zaszczepionym w sobie bakcylem do gór i wraz z nami połaziły by po naszych pieknych tatrach, a po calym dniu odpoczely przy zimnym piwku gdzies w zakopcu. Naszą baza wypadowa jest wlasnie zakopane a kierunek i cel naszych wyjsc jest do ustalenia. Co roku jezdzimy w tatry wiec mysle ze na naszym obyciu z gorami mozna polegac. Zapraszamy chetnych, wiecej informacji pod...
-
Wschodnie, w drugiej połowie września. Schroniska, pokoje 2-3 osobowe czekają.
Mam czterdzieści kilka lat.