szlaki

(7 wyników)
  • Interesuje mnie czy będąc w Makarskiej daleko będe miał do wejscia na szlaki turystyczne, czy trzeba do nich dojechać i czy wogóle tam są wytyczone i oznaczone szlaki turystyczne ?
  • Triglav(4)

Wybieram się na Triglav w przyszłym tygodniu i mam w związku z tym pytanie. Czy trasa ze schroniska Kredarica lub Planika jest trasą którą może spokojnie pokonać turysta bez dodatkowych zabezpieczeń (typu kask czy inne ubezpieczenia)?? Proszę też o info gdzie można zostawić samochód aby udać się do wspomnianych schronisk? Z góry serdecznie dziękuję za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam, Marcin
  • Witajcie, wybieramy się na początku września na wyspę Hvar i zastanawiam się czy ciągnąć ze sobą rowery ? można pozwiedzać Hvar na rowerkach ? ma to w ogóle sens ?
  • Wybieram sie w tym roku do Chorwacjii i chcę wybrać się pieszo na Św. Jure najwyższy szczyt masywu Biokovo. Czy ktoś był i może coś poradzić? Z góry dziekuję i pozdrawiam.
  • Gdzie najlepiej jechac w góry, zeby byc blisko morza i gór. No i pochodzic troche po szlakach, a potem polezec na piasku. Z gory dziękuję.
  • czy ktoś był np w Velebicie?
  • Mam taki plan... Zacząć zwiedzanie w Jeziorach Plitwickich ok. 11.00 i być tam caly dzien oraz spędzić nocleg... Czy ktoś może uwaza, ze nie jest to dobry pomysł z powodu dużych tłumów?? Czy mimo tego, ze w południe jest mnóstwo ludzi można spokojnie pozwiedzać sobie Plitvice??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się