Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      szprotawa

szprotawa

(6 wyników)
    • Dziewczyny, jeżeli któraś ma kontakt telefoniczny do rodzin ze szprotawy to bardzo proszę o dowiedzenie sie o paczki. Lea w szpitalu, a jej mąż też już e Czechach i nie ma telefonów. Bardzo proszę o kontakt
    • Kochane Dziewczyny! Kasia wczoraj rano pojechala do Szprotawy. Mam nadzieje, ze jej pobyt byl udany:-) Zobaczyla troche inny swiat, byla w teatrze, w kinie, nad morzem. Chodzila po miescie, sklepach. Ze soba zabrala sporo prezentow, dla kazdego z rodziny cos kupila, zawiozla tez ze soba duuuze zakupy zywnosciowe. Chcialabym serdecznie podziekowac (kolejnosc przypadkowa): Zabelce24 i Monice9990 za pomoc przy zorganizowaniu Kasi czasu oraz wsparcie w sprawie zakupow, Ach41 za pa...
    • Napisałam już również o tym, w wątku o Pani Ewie, że Raduś okazał się być alergigiem, zatem jeżeli ktoś ma zbędne mleko Bebilon Pepti 1, napewno skorzysta mały Raduś ( Szprotawa, woj. Lubuskie). Pozdrawiam ciepło lea
    • Próbowałam wysłać do Ciebie maila w tej sprawie ale poczta coś wariuje i mi go zwracała.
    • Kochani, w wątku dotyczacym Pani Ewy i jej dzieci pisałam o tym,że mogłabym załatwić dla dzieciaków łóżko piętrowe, bo 2 śpi z Panią Ewą na wersalce, a 2 starszych na drugiej wersalce. Łozko jest W Warszawie. I trzeba by je przetransportowac do Szprotawy - nie mam pojęcia ile by kosztował kurier ale pewnie ok 200zł :( Pytanie, czy pomożecie mi w zbiórce na transport tych łóżek ? Wiem, nie raz pomogłyscie i ja za to z całego serca dziękuję min. dzięki Wam jutro Ola zaliczy w ...
    • chciałam Cię tylko poinformować, że dzisiaj wysłałam do Ciebie priorytetem paczkę dla pani Ewy - przepraszam, że dopiero teraz ale wyjście na poczte z 2 dzieci jest prawie niemozliwe :-) koniecznie daj znać jak dojdzie chciałam Ci to napisać na priva, ale jak zwykle mam problemy z pocztą gazetową. jak przeczytasz to usuń ten wątek magda z Krakowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się