Forum Dom kwiaty w domu
ZMIEŃ
      sztuczne

sztuczne

(4 wyniki)
    • Kupiłam na kiermaszu sztuczną ziemię. Nie wiem jak to wygląda pierwotnie - pewnie drobne bezbarwne granulki - ale po nawilżeniu to wielkie silikonowe kule (średnica ok.1,5 cm.). Trzymam teraz w tym mertę, ale niestety ze względu na temperaturę i ciepło chyba jakieś glony się rozwijają, bo zielenieją te kulki. Wydaje mi się to fajną, ozdobną alternatywą dla zwykłej ziemi, jednak zastawiam się dla jakich roślin i jak to utrzymywać w czystości. Co o tym sądzicie? ----------- Platek...
    • Dzisiaj widziałam w sklepia SIA kilka sztucznych okazów. Absolutnie nie do odróznienia. Nawet z bardzo bliska. Po prostu genialne! Pytanie: kto mi da 250 zyla, żebym sobie mogła kupić sztucznego fikusika średniej wielkości?...? 16%VOL 22%VAT takie tam sobie forum homeopatia
    • Chcę kupić kwiatka do biura, ma stać na bardzo słonecznym parapecie. Kilka przypadkowych okazów już tam padło, bo a to ktoś na urlopie, a to ktoś zapomniał podlać. Czy jest jakaś trwała roślina która w mocno nasłonecznionym miejscu będzie rosła. Kaktusy odpadają.
    • mam duuużą łazienkę bez okna. az sie prosi żeby cos w niej sie zazieleniło. coś w doniczce najlepiej :) tylko nie bardzo wiem czy jest roslinka, która da radę bez swiatła slonecznego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się