Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      toyota

toyota

(4 wyniki)
    • nie o nowe mi chodzi, tylko o kilkuletnie, ok 7-9 lat i przebieg powyżej 100tys km. jak wam się sprawują te autka, jestescie zadowolone?? pozdrawiam K.
    • mam duze auto, niedawno mniejsze sprzedane. nie potrzeba nam dwoch ale maz robi tak syf we wspolnym samochodzie,ze mam tego auta dosyc (meza pod tym wzgledem tez!) i na potrzeby doraznej jazdy (czestej) chce kupic sobie nowe auto-toyote yaris- tylko dla mnie i dzieci (drugie w drodze). glowne pytanie czy zmieszcze w bagazniku spory, trojkolowy wozek)? chyba najlepiej jak juz kupie wozek jechac z nim do salonu i zobaczyc czy da sie go upchnac? a jakie sa modele? 3 i 5 drzwiowe? to jaki wyg...
    • Dziewczyny! Chciałabym poznać opinie użytkowniczek/ków Toyoty Yaris. Przymierzam się do kupna i proszę o pomoc w podjęciu decyzji. Czy często się psują, jak drogie są części, czy dobrze się jeździ tym samochodem, jak dużo pali ropy/benzyny. Napiszcie jakie macie uwagi, jakie Wasze autka mają wady a jakie zalety. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pa
    • mam seicento i chce zmienic autko na wieksze bo z moja 17 miesieczna niunia juz ledwo sie mieszcze jak mam ja wkladac do fotelika(nie ma dzrzwi z tylu)..tata ma sluzbowy ale wspolnie nim rzadko jezdzimy...jest plan kupna czegos innego...najpierw to mialbyc kombi...ale teraz kiedy juz wozek rzadko uzywamy i mamy spacerowke nie jest to potrzebne, podoba mi sie yaris ale czy to tez nie za male, oczywiscie 4/5 drzwiowe jak jest u was?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się