Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      toyota

toyota

(19 wyników)
    • gdzie toyota ma zbiornik plynu wspomagania?
    • czy ktos moze wie jak sie włancza ogrzewanie tylnej szyby w toyocie yaris?
    • mam problem bo uczylam sie na micrze a zdaje na toyocie. gdziet am swiatla sa? tzn w sensie gdziesie je wlacza? tez przy kierownicy jak w micrze i tez na tych samych zasadach ? czy jakos inaczej? jezdziliscie toyota?
    • jaka jeste roznica miedzy fiatem panda,toyota yaris , a oplem corsa?
    • Pomóżcie początkującemu kierowcy:) czy w wersji 1 toyoty yaris (byc moze w II jest tak samo), gdy świeci mi się kontrolka świateł pozycyjnych i gałkę dźwigni mam przesuniętą tak, że kropka jest obok świateł drogowych to znaczy, że jadę na światłach mijania? Bo w tym modelu nie ma nigdzie na dźwigni świateł mijania. Napiszcie proszę czy dobrze włączam te światła.
    • koleżanka na forum napisała, że od marca egz będziemy zdawać toyota yaris, to prawda?? pierwsze słysze, przecież chyba nie mogą tak często zmieniać samochodów...
    • Znalazłam dzis fajny film z obsługi Toyoty Yaris przed egzaminem, moze komus tak jak mnie sie przyda - egzamin za dwa dni egzamin i jak zorientowałam sie po obejrzeniu film nie wszystko jeszcze wiem ;( www.youtube.com/user/expertszkolapl#p/a/u/0/1eX7Fyxl79Q Pozdrawiam
    • Słonko nie denerwuj mnie ,ja czytałam twoje wypowiedzi..i czerpałam z nich siłe -a Ty teraz burzysz mój spokój.Za tydzień odbieram plastik i chcę jeżdzić..więc weż sie w garśc.....i zacznij jezdzić...sama.Najpierw kurs po bułki do sklepu...potem kawałek,dalej i tak powoli powoli i nie mysl o LLLLLL na dachu i instruktorze...tylko Ty, bryka..i droga........i przestań sie mazgaić wkońcu zdałas prawko więc jesteś super driwer......i tak ma być.
    • już drugi raz nie udało mi się zaliczyć tego wrednego łuku. Przetestowałam dwa sposoby. Na płacu z instruktorem działają a na egzaminie wszystko się wali. Ćwiczyłam też na większym samochodzie na wyczucie i też wychodzi. Co jest do licha ,że nie udaje mi się na egzaminie. Strasznie mi jest przykro z tego powodu.... Wiem ,że na mieście dałabym sobie radę. Instruktor powiedział mi ,że już dałabym sobie radę wszędzie na drodze. Może to stres? Magnez z wit. B6 - nie pomaga. Sres mnie ...
    • jw, dzieki
    • jak myslicie? czy moze peugeot 206? bo wlasnie nie wiem czy dla poczatkujacego kogos, to te przesuniete na prawo zegary beda wygodne...
    • Witam! Czy wiecie moze od kiedy beda na Powstanców Toyoty? Słyszłam ze miały pojawic sie od lutego, wiec czy dzis juz ktos zdawał na toyocie? A poza tym czy mozecie polecic w warszawie jakas szkołe jazdy, która ma toyotę na jazdy doszkalajace przed egzaminem.
    • Prosze wszystkich o szczera odpowiedz,gdzie warto zdawac-Łódz,Sieradz,Piotrków,Skierniwice? Łodz moim zdaniem odpada bo zdawałam tu kilka razi i chyba gorszego Wordu w Plsce to nie ma!!wiec prosze Was bardzo gdzie jest zdac najłatwiej?
    • [b]Nie ma zadnej roznicy w prowadzeniu pomiedzy samochodem z 5-biegowa a 6-biegowa skrzynia biegow[/b]. Przeklejam wypowiedzi z poprzedniego tematu, ktory usunelam. [i]- (...) pojeżdziłam 6 -biegową w Dieslu i (...) nie widzę różnicy między 5-biegową czy 6-biegową (...) - Jeździłam po parkingu 6-biegową Yariską - przerażona opiniami stwierdzam, że rzeczywiście nie ma żadnej różnicy. Ot co należy pamiętać o innym ułożeniu wstecznego, ale po jednym razie można to opanować (...)[/i] Pro...
    • Pozdrawiam serdecznie........i pytam jakimi autkami zdaje sie egzamin w Krakowie?
    • Oblałam pierwsze podejście, nastepny egzamin w lutym. Szukam instruktora, który chciałby pojeździć ze mną w soboty albo niedziele w styczniu. Jak możecie kogoś polecić to aw271@wp.pl. Aha w Warszawie, egzamin na Odlewniczej. Z góry dziękuje, mój instruktor ze szkoły jazdy niestety nie ma wolnych terminów.
    • Prosze o odpowiedź na pytanie: Czy przy zapisie na egzamin wybiera się autko, na którym chce się zdawać, czy jest ono losowane dopiero przed egzaminem praktycznym, także nie wiadomo, na co się trafi??
    • Witam Zgodnie z tematem, czy na Powstańców są już Toyoty? Jacedy miałamtylko na oplu i trochę się denerwuję. Pozdrawiam Bozena
    • J.w pilnie, do jazd doszkalających przed egzaminem. Nie musi być najtańszy, młody czy przystojny;) ale napewno najlepszy:) i koniecznie z toyotą yaris. A jeśli do tego przybywa pod dom szkolonego to już bajka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się