toyota

(26 wyników)
  • co tam za hale stawiają moze ktos cos wie ?
  • wiadomość dla nowych pracowników chcących pracować w tym syfie jeśli już się zdecydujecie tu pracować nie dajcie się tym sku....nom. Jeżeli macie dalej wątpliwości to nie polecam jako pracownik z długim stażem. Sam szukam nowej roboty byle dalej od żółtków.
  • www.tvn24.pl/-1,1580213,0,1,toyota-wstrzymuje- produkcje,wiadomosc.html
  • Jeszcze sa przyjecia w faurecia, toyocie? Czy swoje CV mozna skladac do tych zakladow, czy tylko jest mozliwosc poprzez pod firmy?
  • Chcę kupić Toyotę Corollę albo Nissana Almerę II.Może ktoś z właścicieli ma ciekawe i szczere opinie na ich temat?Dzieki
  • toyota(9)

czy ktoś się orientuje, jak pracować dla Toyoty? Chodzi mi o przewóz osób na lotnisko. Mam dwuletniego avensisa i mówię po angielsku?
  • słyszałam że na nowym projekcie zlikwidowali jedna zmiane.Czy to znaczy że zaczynają sie zwolnienia?????
  • toyota(33)

Witam co sądzicie o pracy w toyocie
  • Czy ktos byl moze na testach w toyocie ,jak to wyglada czy trudno zdac.Napiszcie jesli cos wiecie
  • Z tego co wiem,powiększają magazyn na toyocie tsusho.Mam pytanie odnośnie atmosfery tam pracujacej i jakie są zarobki?
  • w tvn24 na pasku leci takie info...
  • normalnie tak sie naciełem na tą toyote że to wogóle porażka. Tylu frajerów jest u mnie na brygadzie, że to aż niewyobrażalne. Tam każdy próbuje zrobić sobie pod góre, a ludzie na wyższych szczeblach to normalnie ku... Jak masz coś do załatwienia i chcesz urlop to ni h..a, a gruplider bierze urlop, bo ma chorego psa, śmiech na sali. Co o tym sądzicie?
  • witam wszystkich, mam pytanie czy ktoś jest zorientowany jak wyglądały paczki mikołajowe dla dzieci w zeszłym roku. Tak ogólnie, czy były marne czy ok i czy były jakieś zabawki.
  • Kibice Górnika Wałbrzych rozpoczęli na terenie miasta akcję zbierania podpisów pod apelem o natępującej treśći : "Chcę, aby w Wałbrzychu powstał silny klub piłkarski, sponsorowany przez fimę Toyota." Dlaczego TOYOTA : -ogromny budżet,prawdopodobnie większy aniżeli budżet naszego Państwa, - sponsorują Valencię,Fiorentinę,widać ich było świetnie na stadionie Crveny Zvezdy w Belgradzie; dlaczego nie Wałbrzych?, - ich dewizizą jest "bycie najlepszym",my również tacy chcemy być. - c...
  • Wiecie jakie słodycze były w paczkach mikołajkowych w zajebistej firmie Tojota?soczek-poj.200ml.,wafelek princessa i UWAGA!!!!!mandarynka-szt.1.Co wy na to????
  • Jakis totalny kretyn złamał tyle przepisów ze głowa boli na toyocie były narysowane konie auto typu 4x4 karny penis się mu należy !!!
  • toyota(16)

toyota ma problemy z jakością skrzynek?
  • Dlaczego 100miejsc pracy ale tymczasowe i dlaczego zajmuje sie tym firma a nie zaklad pracy.
  • Witam. Od 1 marca zaczynam pracę w Toyocie poprzez firmę Randstad. Możecie się wypowiedzieć jaka atmosfera panuje w tym zakładzie, czy ludzie są do siebie w miarę przyjaznie nastawieni itd? Czekam na Wasze spostrzeżenia. Z góry dzięki
  • Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze teraz aby dostac sie do Toyoty jest sie zatrudnionym przez Randstad?? PRZECIEZ TO JEST STRASZNIE GLUPIE!!! W TOYOCIE NA DZIEN DOBRY DOSTAJ SIE 1200ZŁ A W RANDSTAD 800ZŁ MIMO IZ CI PRACOWNICY KTORZY PRACUJA PRZEZ RANDSTAD PRACUJA TAK SAMO JAK PRACOWNICY ZATRUDNIENI PRZEZ TOYOTE. PRZECIEZ KAZDY WOLALBY ZARABIAC WIECEJ NIZ 400ZŁ MNIEJ;-( NIE POTRAFIE TEGO ZROZUMIEC DLA MNIE TO JAKIS ABSURD...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się