toyota

(3 wyniki)
  • witam serdecznie. trafiłam na to forum w poszukiwaniu cennych rad, które mogę uzyskać jedynie od osób, które są użytkownikami maszyn do szycia uskuteczniających swoje pasje czy też pracę. jestem zupełnie początkująca w dziedzinie szycia na maszynie (nie licząc dziecięcych pasji i tamtejszej maszyny - zabawki, która pozwalała mi szykować "cuda" dla lalek). planuję zakup sprzętu, który pozwoli mi na wykonywanie zabawek dla dzieci, kocyków, kołderek i innych akcesoriów przede wszystkim dla moj...
  • Witam, z góry przepraszam za potwora językowego w tytule, ale jego zaletą jest to, że od razu wiadomo o co mi chodzi. Zamierzamy zrzucić się z mamą na maszynę (dla początkujących), która służyć nam będzie do przeróbek, podkładania jeansów, itp. Co możecie polecić tak do 450 zł? Znajdę coś w ogóle? pozdrawiam Edyta
  • www.allegro.pl/item718519376_super_okazja_maszyna_toyota_rs_2000.html ta czy ta www.allegro.pl/item711489031_husqvarna_daisy_325_maszyna_do_szycia.html z gory dziękuje za opinie :DD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się