alinkamarcinek 20.04.06, 11:07 Hej hej! Może któraś z młodych mam miała okazję rodzić w szpitalu w Trzebnicy? Jestem bardzo ciekawa opinii, bo sama też się tam chyba wybieram... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angell82 Re: Poród w Trzebnicy 20.04.06, 11:10 Z tego co wiem to ten szpital ma bardzo dobrą opinię-na pewno żaden z wrocławskich takiej nie ma. Opieka lekarska i opieka położnych w czasie porodu jak i po nim. Ja też bardzo chciałam tam rodzić, ale niestety troszkę mi nie po drodze Dlatego zdecydowałam sie na Oleśnicę , ewentualnie Kamińskiego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola_225 Re: Poród w Trzebnicy 20.04.06, 11:15 www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.html Tutaj znajdziesz informacje i opinie na temat tego szpitala, a także innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka22 Re: Poród w Trzebnicy 21.04.06, 09:47 hej ja mam termin na 4 maja i będę tam właśnie rodzić .Dużo moich koleżanek tam rodziło, moja siostra także, słyszałam same dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
1urszula1 Re: Poród w Trzebnicy 21.04.06, 11:43 Rodzilam w styczniu 2004. Baaardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś