tuning

(6 wyników)
  • Jakie fajne sportowe autka wedlug Was jeżdzą po naszym mieście?
  • mam dość już jazdy za super(według właścicieli) stuningowanymi autami w Chełmnie. Przykład : białe vento sportowo obniżone . jazda za nim to masakra, na równej i prostej drodze zasuwa jak głupi , ale gdy zamierza wjechać na posesje albo nie daj Boże przez "próg zwalniający" tarasuje cały ruch bo mu się podłoga rysuje. poza tym co to za moda na kolorowe alufelgi . białe, czerwone, niebieskie , różowe...ten ostatni kolor mnie rozbawił, myślałam , że to samochód jakiejś dziewczyny, a tam face...
  • Chciałbym zamontować w aucie stożkowy filtr powietrza,strumienice i sportowy wydech,pytanie mam gdzie w cch,lub naszym rejonie mi to profesjonalnie zamontują???
  • waszym zdaniem??....
  • mam pewien proble. chce w swoim samochodzie zamontować turbo sprężarke. samochód poj 1.4 , 98 km. przebieg niecałe 30.000 i mam pewien problem bo nie wiem jaką turbinę zamontowac i czy w ogóle sie opłaca, jakie wtedy będzie spalanie, czy silnik nie dostanie za dużego wycisku i czy pozatym będzie jeszcze trzeba montowac intercooler?? interesuje mnie turbo T4 firmy Greddy lub AEM. czy możecie coś poradzić w tej sprawie?? acha i cena nie gra tu większej roli. jak możecie to poradzcie...
  • Czy w CCH są pasionaci Tuningu???Jeśli są to gdzie się spotykają,czym jeżdzą? Piszcie o swoich samochodach, typujcie najlepsze, chwalcie innych. Piszcie o wszystkch samochodach wartych uwagi:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się