Dodaj do ulubionych

wiejski tuning vw ;D

IP: *.kpsi.pl 28.06.12, 22:19
mam dość już jazdy za super(według właścicieli) stuningowanymi autami w Chełmnie. Przykład : białe vento sportowo obniżone . jazda za nim to masakra, na równej i prostej drodze zasuwa jak głupi , ale gdy zamierza wjechać na posesje albo nie daj Boże przez "próg zwalniający" tarasuje cały ruch bo mu się podłoga rysuje. poza tym co to za moda na kolorowe alufelgi . białe, czerwone, niebieskie , różowe...ten ostatni kolor mnie rozbawił, myślałam , że to samochód jakiejś dziewczyny, a tam facet !! słodki jak cukierek :D ha ha totalny obciach :) ech nasze Chełmno :)
Obserwuj wątek
    • Gość: CZAJA Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.ip.netia.com.pl 28.06.12, 22:27
      vento za 500zł.ale co tam opie...ł sprężyny i jedzie jak dziadek...na rynek nie wjeżdża bo by nie wyjechał haaaa zwałe mam z tych pseudo tuningowców TŁUMNIKI DZIURAWIO TIUNERY PIER.DOLONE ROMETAMI JEŻDŻO DAWCY PIERD.DOLONE
    • Gość: benia Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.12, 22:33
      ha ha widziałam :-) zaskoczona byłam i tego z vento też widziałam - śmieszni są :-) niech na zlot pojadą to ich wyśmieją :D
      • Gość: ania Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.ip.netia.com.pl 28.06.12, 22:45
        dokładnie buuhaaaaaa....
    • Gość: ha Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.12, 16:26
      niech sobie jeżdżo
      • Gość: figos Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.12, 17:41
        jo niech jeżdżo bedzie z cego się śmiać
        • Gość: Joanna Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.kpsi.pl 30.06.12, 10:15
          tylko niestety jeżdżą tak, że nerwy puszczają
          • Gość: kuna Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.tvgawex.pl 02.07.12, 15:52
            nisko szeroko... wiejsko wysoko... spuścisz okno laska ma mokro... taka prawda panienki że niektóre wsiadły by do syrenki... połowa tak gada a z zachwytu pada... fury gorsze macie a na innych gadacie...
    • Gość: vw Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 21:42
      Widze ludzie że wam sie nudzi i nie macie pojęcia co to prawdziwa pasja... no ale cóż nie każdemu musi sie to podobać kazdy ma swoje upodobania.... pozdrawiam Joanne która może ma troche racji ale tak to już jest że każdy robi jak chce i robi co chce.... i często jest tak że obraza innych bo zazdrosci im czegos i nie liczy sie jaki samochod i ile warty tylko ile człowiek w niego serca włożył.....no ale przecież te myślenie i te komentarze to tylko kobiece myślenie.
      • Gość: sysoł Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.12, 16:39
        może i pasja , ale dlaczego ma nam utrudniać poruszanie po mieście?? obniży sobie bo świetnie wygląda ale jak przychodzi do pokonania najmniejszej przeszkody to my musimy cierpieć jadąc za nim . co do reszty-fakt różowe jest wiejskie >)
        • Gość: driver Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.tvgawex.pl 03.07.12, 18:26
          Moje auto SERYJNIE zostało wyposażone w niższy prześwit... i co mam sprzedać?? Denerwuje co niektórych wolna jazda przez miasto?? przecież mamy 50km/h :) no fakt można zawsze troszkę prędzej. Ale jest i druga strona medalu mnie n.p. denerwuje jadące auto stojące 3 metry nad ziemią na trasie i hamujące do 70-80km\h przed większym zakrętem kiedy ja spokojnie mogę wejść 120-130km\h... za szybko?? no dobrze ale przecież jedziemy 90km/h a nie 70!!!! Zawsze są 2 strony medalu....
        • Gość: Lodzia Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.tvgawex.pl 05.07.12, 12:25
          Ten Cukiereczek zrobił sobie operacje plastyczna na uszy bo miał odstajace... to teraz rózowe Felgi :D Boże.
          • dione01 Re: wiejski tuning vw ;D 05.07.12, 23:25
            jeździć to my możemy po ich wiejskich samochodach, ale dajcie spokój z wytykaniem takich rzeczy. Jedni powiększają piersi, inni wydłużają rzęsy, wiele osób coś poprawia, także to nie było na miejscu.
        • Gość: Gość Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 13:41
          Jak wam się gdzieś spieszy to samochód na plecy i idziesz! Nie rozumiem takich ludzi co na forum opisują takie rzeczy. Masz problem to podejdź do tego co kieruje takim obniżonym samochodem i powiedz co cię boli. I śmiać to można się jedynie z tej co zaczeła ten wątek. A podziwiać te osoby które jeżdżą takimi samochodami bo to jest sztuka i nie lada wyzwanie umieć kierować takim samochodem po naszych polskich drogach. Więc ogromny szacun dla właścicieli samochodów a środkowy palec dla zazdrośników!
    • Gość: Nissan :) Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.play-internet.pl 04.07.12, 14:35
      Nom zgadzam sie wczoraj prawie wjechałem jednemu w du..Właśnie na progu zwalniającym.Myslałem ze parkuje a on tak go omijał.No ale co czerwone felgi są mnóstwo naklejek i te serduszka :D Tak gorąco a on w golfie ;]
      • Gość: Magda Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 21:15
        Jestem jak najbardziej za tymi pięknymi autami, bo tu nie chodzi o model, nieważny jest rocznik (bo piękny może być też "stary" golf II) tylko o to, że chłopaki robią COŚ tak naprawdę z niczego! Ich wyobraźnia sięga dalej niż do zderzaczków z allegro czy super sportowych tłumików w na maksa zaciemnionych samochodach. Ich auta przykuwają wzrok, a Wam najwyraźniej to przeszkadza, a jednak tak bardzo interesuje :D Pewnie jeździcie jakimiś gruchotami i nigdy nie dorównacie do poziomu, chociażby technicznego, tych VW. Dla Was alufelgi mogą być tylko srebrne albo nie daj Boże chromowane :P Poza tym pewnie szkoda Wam każdej złotówki zainwestowanej w samochód.
        Pozdrawiam wszystkich "VW-maniaków", szczególnie tych na kolorowych kołach! :)
        No i brawo za spostrzegawczość, bo właściciel różowych, to faktycznie Cukiereczek ;)))
        • Gość: Marta Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.kpsi.pl 04.07.12, 21:47
          dobrze chłopaki robią coś z niczego. ale to musi jakoś wyglądać a nie jak wiejskie wozy bo śmiać mi się chce jak jeżdżą grupka golfów i udają szybkich i wściekłych. Niech te wozy są tuningowane, ale z charakterem. a nie dodawane co popadnie lub w takich kolorach że więcej psują niż dodają. poznałam kiedyś tego cukierka i nie uważam go za jakiegoś fajnego faceta. Podrywacz jakich wielu i zapatrzony w siebie i w swoje auto egoista. Teksty typu: podziwiaj moje piękne alu mówią już wszystko. Pustak.

• Gość: florence z egiptu Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.07.12, 22:04
            lewizna?? ha ha ha burak tylko do rozwożenia pizzy się nadaje :-D a biały obniżony to pewnie baleś. nic tylko na zlot panowie i potem miesiącami jeździć z numerkami na szybie ;D :D
            • Gość: Joanna Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.kpsi.pl 04.07.12, 22:45
              to nie Baleś tylko jego dziewczyna ;D
        • Gość: 872201 Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.smgr.pl 04.07.12, 22:33
          o! dziewczyna z białego vw o czerwonych alusach stanęła w obronie swojego buraczanego Cukiereczka :D Ale przyznaj Madziu, że oboje jeździcie rynkiem jak stare dziadki okrążając go co najmniej 2 X !
          • Gość: Joanna Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.kpsi.pl 04.07.12, 22:46
            muszą się chwalić przecież swoimi autkami ;D
            • Gość: kl Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 12:09
              Śmiej się z golfa jeździj matizem :D wiecej flag polski i nakładek na lusterka pozakładajcie jeszcze to jest piękno dopiero :D
            • dione01 Re: wiejski tuning vw ;D 05.07.12, 17:04
              nie ma czym
    • Gość: Klona Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 12:12
      forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=312211
      Serio taka wiocha ?? :D
      • Gość: p Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.150.* 05.07.12, 12:42
        Macie pojęcie.. Noo fakt lepiej założyć ledowe światełka i biało czerwone lusterka. To nie jest wiocha, rzeczywiście.. Albo lexusy, chromowane kołpakami z tesco, spojlery z allegro i tłumiki wielkości wiadra.
        A przykro mi że w polsce są tragiczne drogi, jak ktoś dba o auto to będzie jeździł wolno, jak nie dbacie możecie zapie...ć ;))
        • Gość: p Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.150.* 05.07.12, 12:46
          A jak kogoś wizja ogranicza się tylko do srebrnych felg to współczuje...
      • Gość: hejter Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 12:43
        te wszystkie vw a szczególnie audi klonocha to śmiech na sali. wstawią felgi dodadzą gleb, kilka naklejek i już najlepiej na okładki magazynów. chłoptasie, nie na tym polega tuning. to jest tylko delikatne poprawienie wyglądu co najwyżej. na tuning wydaje się grube pieniądze. a o różowych felgach nie wspomnę. może i wyglądają fajnie ale do nas taka moda dotrze za kilka lat.

wytrwałości i pieniędzy chłopcy
        • Gość: p Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.150.* 05.07.12, 12:49
          noo i o to właśnie chodzi, a kto tu z właścicieli twierdzi że ma super stuningowane auta, do mnie nie przemawia w ogóle to pojęcie. On ma poprostu ładnie wyglądać i tak właśnie jest. Jak Ci przeszkadza to się nie patrz.
          Noo tak, to mam się sugerować modą i zajebać nakładki na lusterka polski i ledy :DD
          • Gość: hejter Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 13:18
            JEŚLI DLA CIEBIE MODNY TUNING TO FLAGI I NAKŁADKI TO CHYBA NIE MAMY O CZYM GADAĆ. ROZMAWIAJMY O TUNINGU A NIE O CHWILOWYM ENTUZJAZMIE NAPALEŃCÓW PIŁKI NOŻNEJ
            • Gość: p Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.150.* 05.07.12, 13:25
              Tu nie chodzi o mode, tu chodzi o zaprezentowanie auta w jakimś stylu poprzez detale. Co Ty chcesz rozmawiać o modzie w cch? ;D w chełmnie modne są kołpaki z tesco.
              • Gość: RalF Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.chelmno.mm.pl 05.07.12, 16:16
                W taki własnie sposob objawia sie chorobliwa zazdrosc drugiego czlowieka!! Pozdrawiam Wszystkich jezdzcych "szpachlami" xD

<3
                • Gość: 018722 Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.ip.netia.com.pl 05.07.12, 16:27
                  szpachle przynajmniej jeżdżą normalnie, a nie spowalniają na każdym progu, kocim łbie itd. Nie utrudniają jazdy innym!
                  • Gość: .... Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.12, 17:14
                    można znieść jajo jadąc za niskim prześwitem
                    • Gość: Pi Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 17:44
                      Niech robią co lubią jak jada za wolno to ich wyprzedzam i tyle :D
    • Gość: Baleś Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 20:59
      no widzicie lubię wiejski tuning a jeszcze bardziej wasze komentarze, toć nie podoba się to zachowaj dla siebie i nie patrz na to z tego co wiem droga nie ma wymiarów 1,4m wiec sie nie podoba to wyprzedasz. Myślę że połowa z was dostała samochod od rodzicow i wielcy komentatorzy innych każdy robi swój samochód jak uważa. A więc pozdrawiam was i wasze problemy
      • Gość: klona Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.12, 22:33
        JUż myślałem że moje auto zostanie ominiete ale jednak jestem w peletonie :D jutro ognie na masce,dach carbon :D i najnowszy body kit z wbudowanymi ledami dziennym :D będzie ogień w szopie, No I gwint całkiem na górę :D baleśtwój ventyl serio za 500 ? Sprzedaj mi :D
        • Gość: fanatyk Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 07:24
          Niektórzy jak widać wiedzą o tuningu tyle co naoglądali się w ,,Za szybcy za wściekli'' , wypasione fury z body-kitem neonami pod podwoziem itp. Dla jasności napiszę że jest wiele form tuningu .
          Ja wolę osobiście jeździć nisko i szeroko i mieć w poszanowaniu piz***dy które nie potrafią wyprzedzić. żyjemy w wolnym kraju, jak będę chciał to i pchać go będę. Łatwiej się nabijać niż coś samemu zrobić . Wolę mieć satysfakcje że sam pogrzebałem w starym vw niż się chwalić jak niektórzy jaki wypasiony samochód starzy mu kupili.. Ale z kim tu rozmowę toczyć jak większość nie odróżnia gwintu / sportowego zawieszenia o skróconym skoku od ciętych sprężyn.
          Na Seri każdy jeździć potrafi nawet emeryci do kościoła, ale na glebie trzeba potrafić na prawdę jeździć. A nabijajcie się ż starych vw , ale one nie kiedy są w lepszym stanie i są więcej warte niż niejeden nowy samochód. Naklejki wam przeszkadzają? najpierw przeczytajcie i zrozumcie co na nich napisane jest...
          • Gość: VW Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 07:36
            Dziwi mnie że jeszcze nie wjechali na Pokwisia , paplucha ipt :p
            W duszy jesteśmy źli i wytykają nas palcami:D
            a my mamy satysfakcję że ich to boli a my mamy to w dup***:D
            Spot z vaga w Cch był ,a kiedy jest spot emerytów i hejterów na seryjnym zawieszeniu:D ?
            I czyt na takim spocie będzie istotne kto ma wyższe zawieszenie:D????
            • Gość: Mati Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.play-internet.pl 06.07.12, 11:06
              Ludzie co wy sie ich czepiacie to ich pasja oni wkładaja w te samochody swoje serce i pieniadze a te laski ktore sie tu wypowiadaly zamiast zainwestowac w cos konkretnego pewnie wola zezreć jakiegos kebsa a potem dupa rosnie i wez taka przewieź samochodem wtedy każdy jest na glebie :D dziewczyny rozwiazanie waszych problemow "mniej żryjcie " a świat stanie sie lepszy :D
      • Gość: Civic Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 12:27
        Temat o VW ale fascynat Hondy tez moze sie wypowiedziec ? :P

Czemu ludzie nie mający zadnego pie...nego pojecia pie...
        takie glupoty na temat ludzi dla ktorych samochod to cos wiecej niz tylko
        srodek transportu ??? Znając zycie wiekszosc tych komentatorów jezdzi wygnitą astra
        z przegnitym wydechem albo tico z kolpakami z biedronki i z wypie...nym zawieszeniem ...

Nie ukrywam ze rozowych felg nie zrobil bym sobie ale inny zucający sie w oczy kolor tak :)
        Taki jest German Style badz JDM Style i duzo ludzi wkoncu sobie uswiadamia ze taki wies tuning i felgi z allegro za 800zł, 50kg laminatu 20kg kitu wloty powietrza prowadzace do nikąd odchodza w daleką nie pamiiec :D

Takie sa czasy ze kazdy woli miec nie nowy samochod tylko wychuchany bez grama rdzy obnizone i poszerzone :P w moim przypadku doszedl by jeszcze calkowity przelot z 2,25cala xD bo lubie glosny wydech i nikt tego nie zmieni :P

Pozdro dla wlascicieli ventylka, a3 i calej reszty VW :P
        • Gość: bebzun Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.veolia-transport.pl 06.07.12, 13:56
          mi rodzice auta nie kupili, mam kupione za swoje auto z wyzszej polki, ale powiem szczerze ich szpan ( bo tylko tak to mozna nazwac) potrafi niezle wk... znam przynajmniej dwoch z opisywanych tutaj i wiem dobrze , ze wiecej procz tej pasji jest szpanerstwa. nasluchalem sie tekscikow patrzcie, podziwiajcie,mam najlepsze auto itd. i podryw na paniusie. poza tym ruszanie z piskiem, dzika jazda a gdy pojawia sie mala przeszkada to pchamy. ogolnie chelminska smietanka vw to frajerzy i zaluje ze mialem z niektorymi do czynienia.Rozowe felgi!! wszystko ale nie takie !!! ale wystarczy , że na duszy czlowiekowi weselej slyszac komentarze na miescie :)
          • Gość: Civic Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 14:26
            W moim przypadku wszystkie takie mody robie tylko i wyłącznie dla siebie nie innych ... ;)
            Sie komus nie podoba to niech nie patrzy ;]

a co bohaterów tematu to nie wiem z jaką myslą naprawde to robie ale moim zdaniem
            to poprostu pasja i pomysł na mody na wlasne 4 kołka ;]
          • Gość: Papluch Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.centertel.pl 06.07.12, 14:29
            jestem ciekawy tych wszystkich co kupili auto wyszej klasy za swoje dlaczego nie podpiszecie się tak żeby wszyscy wiedzieli kim jesteście? A jeśli chodzi o glebę czy inne mody w stylu vw uważacie za wioche to podejzewam ze zatrzymaliscie się na czasach malucha lub kadet
            • Gość: CIVIC Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 15:33
              bo dla nich samochodami z wyzszej połki sa pewnie starsze i w gorszym stanie niz te wysmiewane w temacie ... ;/ :P

a pod drugie po h...a ten temat czlowiek jest mlody nie ma duzo innych wydatkow to inwestuje w samochod jak ktos ma 20-24 lata to nie kupi sobie vana albo kombi czy h... wie co ...
              • Gość: pokwis Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.12, 16:28
                Ja teraz kupuje busa i sadze go na glebe :D
                • Gość: CIVIC Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 16:33
                  A jakiego busa :P zapodaj foty przed i po jak zrobisz
                  :P
                  • Gość: karol Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.12, 20:11
                    tez kiedys mialem ładnie stunilkngowanego golfa ale teraz mam wyjebane w vw jezdze clk i pozdrawiam wszystkich tuningowców
    • Gość: Baleś Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 00:06
      Klona za 475zł Ci sprzedam jak chcessz bo przecież wieś tuning to nie będę cenić za dużo :D niewiem kto mnie pozdrawia ale dzięki:D Pokwiś ja tak samo VW T2 zostaje przeze mnie kupiony i gleba na maksa i załozenie ograniczenia do 25km/h :D i jeszcze tłumik od bizona założę no wkońcu wieś tuning :D
      • Gość: Civic Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 10:47
        bales to pomysl kto mnial niebieskiego civic-a 5gen w sedanie z przelotem :P
      • Gość: civic Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 10:49

bales to pomysl kto mnial niebieskiego civic-a 5gen w sedanie z przelotem :P
        • Gość: aaaaa Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 14:23
          Co niektorych obchodzi to jak wyglada kogos samochod.
          Wyglada tak jak włascicielowi sie podoba.
          Nie bedzie patrzył ktos zeby sie komus sie podobało bo to tu nie o to chodzi..
          Widze nie ktorym sie w dupach poprzekrecało zeby sie wpie...c tam gdzie ich nie lubia.
          Zajmijcie sie swoimi sprawami a nie obgadywaniem, i wytykaniem innych.
          No chyba ze zal wam dupy sciska ze wy nie macie samochodu wgl albo takiego samochodu to juz co innego!
          Niektorzy ludzie sa smiechu warci!
    • Gość: prelude Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 15:24
      chlopaki z vag dajcie sobie luz w dupie miejcie te komentarze kazdy robi jak mu sie podoba . Moim zdaniem te samochody zrobione na ,, nisko i szeroko '' wygladaja super. i kolory felg inne niz srebre mysle ze wygladaja lepiej .
      • Gość: prelude Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.play-internet.pl 07.07.12, 15:31
        kazdy ma samochod jaki mu sie podoba jedni wola sobie jezdzic nisko szeroko jedni moc wola inni szyby w dol i muzyke rozwala ile sie da .. moim zdaniem , inni seria poniewaz to samochod tatusia i by krzyczal, a innym podoba sie seria.

moc nisko i szeroko po podstawa :) (wiem wiem aktualnie nawet wysoko i wasko :))

a tak poza tematem GTI sa w tdi ? dziwi mnie to czy to wersje podzespoly maja gti czy to jakies silniki gti tdi maja mocniejsze?
        nie zawsze nisko znaczy wolno :D
        • Gość: klona Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.12, 22:02
          Jaki to jest ten samochód z wyższej półki ? Lagune 5 lat młodsza też mogłem kupić w tej cenie a to już auto klasy premium no ale hmm ....
          • Gość: civic Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 22:21
            kazdy kupuje co mu sie podoba a nie co innym sie spodoba :P
    • Gość: TUNING Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.chelmno.mm.pl 10.07.12, 19:55
      A co masz do Stuningowanych aut wlasnie fajne sa a ty nie masz kobietko nic do gadania a o gustach sie nie dyskutuje ;) Pozdrawiam :)
      • Gość: xyz Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.12, 09:04
        www.fubu.jawnet.pl/bmwfestival/wiejski/8.jpg <---
    • Gość: mina Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.12, 12:21
      to ze założyli jakies zjebane kola i obcieli sprezyny czy to mozna nazwac tuningiem?
      • Gość: jjj Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.148.* 15.07.12, 14:26
        Akurat ten Golf z różowymi felgami wygląda całkiem fajnie, ogólnie nie spotkałem się w Chełmnie z sytuacją żebym musiał jeździć za kimś 20 km/h więc chyba trochę tu ktoś chce się poznęcać nad chłopakami.

Tylko druga strona też w tej dyskusji nie lepsza. Każdy kto ma lepszy/nowszy/droższy samochód niż Golf VI czy A3 pierwszej generacji automatycznie musi mieć auto od rodziców - a jak już nie wstawia gwintu i nowych kół to na pewno jest emeryt i nie potrafi jeździć na glebie - to już w ogóle jest najśmieszniejszy argument :D po prostu niektórzy samochód traktują bardziej praktycznie, nie chcą się obawiać o każdy parkowanie gdzie np. trzeba wjechać na krawężnik i nie chcą jeździć po dziurawych polskich drogach wolniej niż inni...

Niestety mieszkamy w Chełmnie i każdy się na każdego ogląda. W większym mieście nikt by się nawet za tymi autami nie obejrzał, każdy robił by co chce i była by jakaś anonimowość
        • Gość: Dondziu Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.148.* 15.07.12, 14:49
          A czy wrzucenie chińskich xenonów w stare ryflowane nieprzystosowane do tego reflektory (czerwone A3) to też jest German Style? Profesjonalny tuning? Czy może jakoś inaczej się to nazywa?
          • Gość: mmm Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 16:50
            Ja jeżdżę wolno bo nasze drogi nie są dostosowane do szybkiej jazdy i jak komuś przeszkadza że jadę 20 po rynku a sam jedzie 30 to naprawdę gratuluję... Mowa tu o samochodach nie o wyglądzie więc po chu... wjeżdżacie na wygląd innych (pozdro Lewy)... Gadanie że ktoś ma wiejskie auto no i co wam do tego nie podoba się to nie patrz każdy dba i robi auto jak mu się podoba w końcu to jego własność a nie publiczna... a ci którzy gadają że klona ma chiński xenon to... hahahaha gratuluję sokolego oka z kont możesz wiedzieć co to za xenon i że akurat chiński nie od razu Rzym zbudowano nie wszystkich stać na kupno nowych soczewek i xenonów od razu może pierw kupił xenon a niedługo kupi lampy? połowa wypowiadających to widocznie dzieciaki które siedzą na tym forum i nim żyją spójrz na siebie jeden z drugim wyjdź na miasto a nie tylko każdy robi sensacje z niczego... pozdro dla VW maniaków :)
            • Gość: do mmm Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.148.* 15.07.12, 17:53
              hahaha weź przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i wyciągnij wnioski. Dobra nie ważne czy tam jest chiński xenon czy japoński - ważne że nie jest dostosowany do tej lampy. I nie trzeba sokolego oka żeby to zobaczyć. Przecież taki badziewny xenon bije po oczach z daleka. Jak kogoś nie stać na normalne xenony (albo chociaż jakieś zwykłe lampy z soczewką) to niech jeździ na zwykłych halogenowych żarówkach. Bo coś takiego ani ładnie nie wygląda ani dobrze nie świeci, chyba że niebo dobrze oświetla w nocy.
              • Gość: abc Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.tvgawex.pl 15.07.12, 18:44
                Mam xenony w oryginale a za te zestawy z allegro po 200zł ZABIERAŁBYM DOWODY ODRAZU, gdzie jest policja??????
                • Gość: KLONA Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.12, 21:03
                  Czyli teraz jazda na moje xenuny :D przyjdzie policja to się sprzeda bo klienta nie brakuje :) ....

JEŻELI KTOŚ MA DO MOJEGO PETA ORI SOCZEWKI PROSZĘ O KONTAKT KUPIĘ!
                  • Gość: interesant Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.12, 21:42
                    prześledziłem temat i stwierdzam,iż Ci co się czepiają h...a się znają na stylu tuningu..
                    Większość z czepiających się wie , że auto ma koła, kierownice, siedzenia i gdzieś jakiś silnik, ale co, po co, do czego to nie bardzo... wożą się tico, cieniasem, lub matizem,(i kolega z clk) w lpg i od razu wielcy znawcy ... żal mi was nie mądre człowieki, ale i takich osłów w cch potrzeba.
                    Długo by pisać ale po co??? i tak się " mądrzejsi" znajdą:P

Pozdro dla vw-maniaków i nie tylko:D
                  • Gość: odpowiadam Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.tvgawex.pl 18.07.12, 18:52
                    Odpowiadam dlaczego zabierałbym dowody. Stojąc naprzeciwko mojego auta widać tylko delikatną poświatę xenona, siedząc w aucie widać ładnie i daleko. Jadąc naprzeciwko zestawu za 200zł widać jakby ktoś niebieskie szperacze wojskowe pozapalał, dlatego nie będąc dłużnym najczęściej pstrykam długie a te mam KONKRETNE :) i mamy pat i ja i kierowca z przeciwka z lampami od pana mietka z garażu nic nie widzimy. Jak to wogóle przeglądy przechodzi, mi zawsze za jedynką pan sprawdza instalacje czy aby oryginalna.
    • Gość: ja Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.chelmno.mm.pl 18.07.12, 12:06
      Droga Joanno a może lepiej Bogusiu:)
      zajmij Ty się lepiej swoimi sprawami i swoim życiem
      a nie obgadujesz innych- pomysł sobie że zawsze na Twój
      temat też można coś napisać a w tego co mi wiadomo to bardzo
      dużo... Twoja głupta sięga granic...
      A co do chłopaków to róbcie tak dalej powodzenia życzę:);)
      • Gość: ss Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.149.* 18.07.12, 12:44
        co do jazdy to owszem tu przepisy. Co do tuningu to wybaczcie -pojazd dopuszczony do ruchu , nie ma zmiłuj.A jak kto sobie mebluje to jego sprawa. Może mnie śmieszyć, może mi się nie podobać , ba!!! Może mnie wku...ać ale to jest tzw. wolność !!! Cieszcie się nią bo Wasi Dziadowie nie "użyli", tego przywileju. Szacunku więcej, bo dziś wolni ,jutro ???
        • Gość: interesant Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.sta.asta-net.com.pl 18.07.12, 20:42
          Święte Słowa....;)
          • Gość: CZAJA Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.12, 21:01
            tłumiki dziurawio sprężyny obcinajo tuningi je.bane
            • Gość: haha Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.tvgawex.pl 19.07.12, 22:26
              To że auto ma inny dźwięk nie oznacza że ma dziurawy tłumik może mieć np inny wydech filtr stożkowy itp itd to że auto jest niskie nie oznacza że ma obcięte sprężyny może mieć sportowe zawieszenie albo gwintowane itp itd a teraz krótko pisząc takie posty jak autor wyżej puknijcie się w głowę bo widać zaraz że znacie się tylko tyle co gdzieś usłyszeliście! Samochód to rzecz własna i nic innym do tego kto czym jeździ! to co ja teraz mam się śmiać bo ktoś się wiejsko ubiera albo ma zmieniony panel przy telefonie i jest wiejski... Co wy macie za myślenie?! Zastanówcie się nad sobą a nie tylko wylewacie żale na forum co to wam nie pasuje. Jak nie pasuje to idź powiedz w oczy ale masz wieśniacki wózek skoro jesteś odważny pisać tutaj i obrażać innych jasno sugerując o kogo chodzi a nawet mówiąc w prost miej na tyle odwagi powiedzieć to w oczy!
              • Gość: blachara Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.12, 22:39
                jedna wielka zwała z tych tuningowców i tak nikt nie przebije knapa golfa
                • Gość: isia Re: wiejski tuning vw ;D IP: *.opera-mini.net 19.07.12, 23:33
                  taaa robia z siebie plejasów i mysla, ze laski na to leca...
              • Gość: do haha Re: wiejski tuning vw ;D IP: 89.231.148.* 05.08.12, 09:43
                A to że auto ma xenony o jakiejś niebieskiej barwie (pewnie 6000K albo lepiej) w zwykłym ryflowanym reflektorze to wcale nie znaczy że oślepia wszystkich na drodze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka