udary

(5 wyników)
  • 6 lat temu przeszłam lekki udar lewostronny.pozostało lekkie osłabienie konczyn,no i zmiany w mózgu.Mam 47 lat często miesiączkuję ,obficie,silne zaburzenia emocjonalne przed miesiączką i typowe objawy zblizającej się meny.Mój ginekolog nie jest skłonny do zastosowania HTZ.A ja juz nie daje rady,nadal pracuję,praca odpowiedzialna,a w tym czasie jestem praktycznie nie zdolna do życia!Jakie jest Pani zdanie, próbować u innego ginekologa?Czy są jakieś bezpieczne leki w moim przypadku?
  • Czy osobie mającej udar cieplny i temperaturę ok. 39 stpni można podawać tabletki na zbicie temperatury, czy tylko ochładzać ciało mokrym prześcieradłem, okładami, napojami?
  • Witam chciałam zapytac czy moze ktoras miał z ta choroba stycznosc babcia dzis trafił do szpitala i takie jest rozpoznanie wczesniej miala 2 udary lekkie byla samodzielna, dzis w ciagu 2 minut stala sie kaleka nie mowi , ma chyba sparalizowana reke nie ma z nia kontaktu na pozna pore dostalismy tylko podctawowe info jutro reszta badan . sory za bledy i literowki ale jestem zdenerwowana.
  • polecam www.quiverfull.com/birth_control/fact_sheet_on_pill_side_effect.html z tego, co sie zorientowalam- tego jeszcze tu nie bylo. owszem sporo o bolach glowy, spuchnietych nogach (uwaga, zylaki to problem znacznie wiekszy niz tylko estetyczny!) literatura jest dosc stara bo 1996, pewnie sprzed trojfazowych, ale www.neurologyreviews.com/may02/nr_may02_OCsandStroke.html nie ma roznicy miedzy "starymi" a nowymi tabletkami w przypadku udarow mozgu.
  • DO JOP(4)

Jak kupic meridie bez recpty? Jest jakis sklep internetowy? Plizz help.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się