usa

(4 wyniki)
  • przepraszam w latach osiemdziesiatych byla jakas rownowaga rosja i usa usa wygraly technologicznie to co teraz obserwujemy to jest usa ktore stara sie uzyskac przychod zajmujac inne panstwa i wprowadzajac tam "demokracje" najlepsze sa dowody ktore potem okazuja sie smieciami slowem rozszerzaja swoje terytorium i wplywy szukajac srodkow sa tak zadluzeni w chinach ze to niemozliwe:) nienawidze terroryzmu ale jestem go w stanie zrozumiec
  • przez dziwny traf zdarzylo sie ze studiuje w usa. nie ma mnie w polsce od kilku miesiecy, a ukochany -i owszem. wczoraj dzwonie, jako ze niedlugo wracam i porozmawialismy sobie troche co zrobimy, jak bedzie. i nagle on rozmarzonym glosem mowi, ze bredziemy mieszkac choc chwile razem, ja bede mu sniadania i kolacje gotowala... dobrze, ale w sumie dlaczego? kurna, to nie amerykanska wolnosc tak na mnie wplynela,ale zdrowy rozsadek!
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5758496
  • Dlaczego jako narod ktory juz dostal w leb w czasie calej historii znow sie gdzies pchamy. Nie chce wnikac w polityke zbytnio, ale zastanawia mnie skad w Polsce takie poparcie dla USA. Moim zdaniem Polacy nie wystepuja przeciwko Irakowi natomiast ufaja USA i je popieraja. Stad moje rozwazania nad przyczyna tego. Pozwalam sobie krytykowac taka postawe patrzac z boku. Nie chce nikogo obrazac ale czy mozna to jakosc psychologicznie rozebrac. Czy naprawde wciaz siedzi w Nas druga w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się