usa

(5 wyników)
  • czesc, mam pytanie troszke zgatunku tych glupich, ale waznych. Jestem w NY od kilku tygodni, pieke rodzinie polskie ciasta zeby ich troche odcukrzyc ;-) i nie moge znalezc tego, co w PL jest w kazdym sklepie: krem do ciast w proszku, taki do ktorego trzeba dodac tylko mleko i ubic. czy w USA cos takiego nie wystepuje? Kuzynka nie wie o co mi chodzi, nie zna tego z kraju, a moj angielski jest za slaby zeby sie wypytac w sklepie. Poradzcie, prosze, czy cos takiego w ogole na Zachodni...
  • czy ktos sie wybiera?? lub wybieral?? najprawdopodobiej przyjdzie nam sie przeprowadzic na stary kontynent. i nie wiem, czy sie cieszyc czy plakac. no bo po pierwsze, blizej rodziny. a po drugie, nie wiem jak wygladaja systemy ubezpieczen czy proste zdobycie karty kredytowej... czy ktos juz to przeszedl? jestem w wielkiej rozterce...
  • prosze o rade, gdzie mozna wykonac, bo wszyscy robia o wiele szersze. Zaznaczam , ze mieszkam w californii, wiec nie mam mozliwosci pojsc do polskiego fotografa.A nie wiem czy moge po prostu, sama wyciac z takiego duzego i to sprosta wymaganiom ambasady w LA . Dziekuje i pozdrawiam
  • www.boomchicago.nl/images/Voting_Machine.mov
  • ... a tak glosowali ludzie spoza usa: 217.160.163.211/globalvote2004/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się