usa

(5 wyników)
  • na ebayu mozna kupic maclarena twin techno za ok 220-250$ - u nas 1200zl na allegro w sklepach jeszcze wiecej inne tez chyba tanio -quest od 70 -triumph od 90 -techno xt 160 -volo ok 50-55 (jeszcze miesiac temu-teraz nie sprawdzalam) nawet przy obecnym kursie to chyba taniej niz u nas czy one sa jakies wadliwe? wybrakowane? albo moze to podrobki? tak sie zastanawiam bo moj maclaren od 4tyg do mnie....hmmm chyba plynie? i cos mnie tknelo ze moze jednak trzeba bylo wydac 1200 zl i k...
  • Piszę by ostrzec wszystkich chetnych, którzy chca zamówić wózek w USA. Ja zamówilam swój i zadowolona czekałam na przesyłke. Zamiast wózka przyszło, ale pismo z agencji celnej;-(Wózek został zatrzymany do ocelnia. Mija 3 tydzien, a ja wymieniam korespondencje. Wypełniam jakies kwity, upowaznienia, wyliczenia. Szlag mnie trafia. Lama oczywiscie ze mnie, bo powinnam pomyslec, o takiej ewentualnosci. Dałam sobie jednak zamydlic oczy, ze przesyłka od osoby fizycznej itd, że nigdy cła nie by...
  • Zamierzam kupić bugaboo cameleon ze Stanów, ale nie wiem, czy wtedy mogę go bez problemu serwisować w Europie ( w razie czego )? Czy ktoś się orientuje? Bardzo proszę o odpowiedź, zależy mi na czasie. Serdecznie wszystkich pozdrawiam:)
  • Witam i proszę o pomoc. Mam dwójkę wózkową - 2-latka i 4miesięczniaka. Na wiosne chcę sie przesiąść do jednego wózka, teraz jeździmy dwoma. Dużo czytałam, oglądałam i zostały 2 do wyboru: mutsu 4rider z siedziskiem duoseat oraz ta nowość bj z dwoma siedziskami. Nie znam ani jednego, ani drugiego. Potrzebuje wózek, w którym przynajmniej jedno z dzieci może wygodnie spać i w którym zmieści się dodatkowo jeszcze 3 latek w przyszłości. sama chyba wybrałabym bj, ale muszę go ściągnąć ...
  • dziewczyny po czym poznać najnowszy model cameleona? Dlaczego w sklepach są 2 rodzaje rączek? Widziałam takie pełne i takie jakby z otworami po rozsunięciu w górę.. Która wersja jest nowsza/lepsza? dzięki za odp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się