usa

(20 wyników)
  • Mozecie doradzic jak zaplacic w usa, ale nie przez paypal. Sprzedawca chce bym do niego zadzwonila i podala numer karty, to chyba popularne w usa?! No, ale ja jestem w Polsce, jak mu podam numer polskiej karty przez telefon to przelew pojdzie, mam vise. Czy to bezpieczne? Czy ja go moge prosic o numer konta, czy to u nich praktykowane?! Paczka pojdzie z usa do usa, chcialam zaplacic sama.
  • Hej, mam pytanie, czy jakość ubranek z gap w uk jest taka sama jak w usa? Róznica jest tylko w cenie? To może bardziej sie opłaca zamówic u kogos w uk, przesyłka wyjdzie napewno taniej, no i w razie czego bez cłą ;)
  • Podpowiedzcie jak bezpiecznie i tanio wysłać pieniądze do usa. Myślałam o pay pal, ale nie bardzo rozumiem jak to działa. Czy muszę mieć kartę kredytową aby przelewać pieniądze? czy wystarczy posiadanie rachunku bankowego? Może ktoś ma doświadczenie i podpowie. basia
  • Byłabym wdzięczna za informację czy zabawki dla dzieciaków w wieku ok 18 miesięcy są takie jak gdzie indziej czy może są jakieś nowości nie dostępne w Smyku czy innych sklepach zabawkowych .
  • Sprzedawca z allegro podał mi numer trackingowy i zaznaczył że przesyłka jest widoczna w systemie po dotarciu do Warszawy , dziwna sprawa jak dla mnie , może któraś z Was korzystała i rzeczywiście tak w domie jest ?
  • www.allegro.pl/item148390591_szafka_syrenka_arielka_nowosc_usa_hit_polecam.html o z tego typu, czy ktoś ma? fajne są?
  • hej, przeglądam amerykańskie strony z ubrankami i akcesoriami dla dzieci i jestem w szoku , teraz sa przeceny wiec ceny sa bardzo nieskie...ok 5$ za pajacyk czy komplecik dla maluszka... czy moze któras z was kupowala tak ubranka? jak z przesylka , clem etc? pozdrawiam !
  • Witam, Chcę kupić coś w usa i za pomocą jakiegoś pośrednika wysłać to do Polski ... Czy zna ktoś jakichś pośredników ...? Czy są jakieś sprawdzone firmy które oferują takie usługi? A może wiecie o jakichś oszustach których należy omijać szerokim łukiem?? Proszę o porady :)
  • Przyjezdzam do Polski 20 grudnia. Moge cos (np. ubranka)kupic w usa i przywiezc. Bez dodatkowych oplat, cena jaka zaplace w kasie. Tylko osobie z okolic Piaseczna, (odbior osobisty).
  • witam i zawracam banalnym pewnie pytaniem co oplaca sie przywiezc z usa( maz bedzie za dwa dni w ny) dla rocznej dziewczynki i moze cos dla domu czy dla mnie :) Tak mi sie o uszy obilo ze zabawki sa tansze tak, czy polecacie cos konkretnego dla rocznej dziewczynki? A jak jest z ubrankami np kurtkami zimowymi i butami dla dzieci? czy sa jakies fajne i cenowo rozsadne, ktore byscie polecily? Pozdrawiam
  • Witam Poltora miesiaca dalam ogloszenie na forum ze przywioze jakies drobiazgi do Polski z Usa.Za cene jaka zaplace w kasie, bez dodatkowych oplat. Kilka osobom przywiozlam zabawki. Teraz ponownie jade do Polski (poczatek marca), wiec moge przywiezc cos. Odbior osobisty w Pisecznie. Ps. Poprzednio pislam jako zapominajka2 (chyba), konto skasowalam, wiec zalozylam nowe.
  • Bardzo prosze o pomoc ! Kupilam (na eBay'u) płyte DVD. Zaplaciłam , sprzedajacy wyslala mi maila najpierw z potwierdzeniem . potem ze towar wyslal 17 wrzesnia. Do dzis (30 wrzesnia) nie zostal dostarczony. I tu pytanie . Płyta DVD byla zakupiona w USA i sprzedajacy wyslal takiego maila : Thank you for ordering from OddBanana.com. Your order for the following item(s) shipped Sep 17, 2008 via DHL Worldmail. RIVERDANCE: BEST OF The package was shipped to: zielona ona (imie, nazwisko...
  • usa(16)

Dziewczyny, orientujecie się co można w usa fajnego kupić dla dziecka, albo matki ułatwiającego życie - coś, czego u nas nie ma, albo co jest o wiele tańsze? Znajomi chcą mi coś przywieźć, ale ja nie mam pojecia o amerykańskich wynalazkach dla dzieci lub matek. A może coś fajnego by się przydało?
  • Dziewczyny jak myslicie czy cena dolara teraz 3zl wplynie na robienie zakupow w USA?Ceny juz teraz nie beda takie konkurencyjne skoro dolar ciagle w gore.Bedziecie zamawiac nadal zabawki dla dzieci?Np. teraz na gwiazdke?Z pewnoscia rynek amerykanski jest bardzo konkurecyjny jesli chodzi o wybor.ALe czy nadal warto?
  • Witam, chciałabym Was spytać czy też tak macie: moje dwie ostatnie paczki z Gymboree (tzn. listopadowa i grudniowa) o wartości zaniżonej do 30 paru dolarów i przesyłane przez Shipsmart zostały zatrzymane przez dobrze znaną mi agencję celną, zrewidowane, następnie bez żadnych przykrych dla mnie konsekwencji odesłane do mnie. Wartość została zaniżona mniej więcej o połowę. W paczkach były rachunki, z drugiej, zresztą, zniknęły. Przesyłka w obydwu przypadkach zajęła dwa tygodnie, ...
  • Dziewczyny pewnie któraś z Was ściąga ciuszki ze Stanow. Interesuje mnie sprowadzamnie ciuchow i ew ich sprzedaż, niby dowiedzialam się o fakturze, cle , vacie, ale tak patrze sobie na allegro i niektórzy sprzedawcy mają jakieś certyfikaty orginalności, nie wiem co to i skąd się to bierze, przecież jak bym kupowałła np gymbeeron w ich sklepie i miała fakture to przecież wiadomo, że orginalne. A no i nie wiecie ile jest vat na ubranka dla dzieci w Stanach?
  • Moj synek bardzo lubi bajkę o Kubusiu Puchatku. Chciałabym mu udekorowac pokoj gadzetami z tej bajki. Moze podpowiecie mi gdzie mozna kupic jakies fajne ozdoby i dekoracje. Znalazlam na allegro naklejki allegro.pl/item421749681_dekoracje_scienne_decofun_kubus_pucha tek45_w_wa.html . Moze ktos takie ma i powie mi jaka jest ich jakosc. Dziekuje za odpowiedzi.
  • Czy któraś z Was kupowała kiedyś na tej stronie i brała udział w aukcjach na www.amazon.com? Znalazłam mój wymarzony wózek parasolkę, taniej niż u nas, ale nie znam kosztów przesyłki do Polski, więc nie wiem czy finalna kwota będzie rozsądna? Popatrzcie. Chyba cena całkiem atrakcyjna. ???? Ile zapłaciłabym za przesyłkę? www.amazon.com/Peg-Perego-Pliko-Classico-Stroller/dp/B000H6R0BE/sr=1- 9/qid=1172175585/ref=sr_1_9/105-5360885-7593206?ie=UTF8&s=baby-products
  • Dziewczyny podpowiedzcie gdzie w wawie dostanę suknię balową - taką do trzymania z chłopczykiem obrączek dla Pary Młodej. Znalazłam w next, ale nie mam dojścia niestety:( Może sa takie podobne suknie u nas-tylko gdzie??? www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/26/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się