usa

(7 wyników)
  • czy sa jeszcze jakies ograniczenia co mozna zabrac ze soba na poklad? Chodzi mi glownie o kosmetyki i laptopa.
  • Chciałbym do końca września wyjechać do usa. Prosze podpowiedzcie jakie wybrać połączenie żeby jak najmniej wydać na bilety. I ile by mogły kosztować??
  • Witam, Czy ktoś miał podobny problem? Zamówiłam z trzy tygodnie temu bilety na loty wewnątrz USA na wrzesień przez stronę linii Delta. Zapłaciłam całość kartą, na ich stronie widnieje moja rezerwacja, ale... nie dostałam po dziś dzień nic na adres e-mail. Ani potwierdzenia, ani biletu do wydrukowania, nic. Zaczynam się już niepokoić, sama nie wiem co robić. Będę wdzięczna za rady.
  • jw. czy muszę mieć wizę? chcę lecieć na kostarykę, a prawie zawsze jest przesiadka w miami... plis help
  • czy ktos juz latal tymi liniami? czy sa jakies biura w lubelskim ktore sprzedaja bilety tego przewoźnika? czy biuro pobiera sobie dodatkowa oplate i jaka? za to ze u nich kupuje sie bilet
  • Kiedy sa najtansze bilety do usa?? kochani wlasnie dostalam wize i chcialabym odwiedzic siostre ktorej nie widzialam wiele lat umowilysmy sie iz ja zaplace za podroz a ona mie tam przyjmie i pokaze stany, zarabiam nieduzo wiec istotne dla mnie aby bilet byl tani jak najtanszy, pytalam w locie ale to jakas abstrakcja, ktos ma jakies pomysly? termin jest dla mnie bez znaczenia ale wiem ze sa okresy kiedy bilety sa tansze niz w sezonie, pomozcie
  • Czesc od dluzszego czasu mysle aby polatac troche po stanach nie chce mi sie juz robic ale mysle cos pozwiedzac. Istnieje cos takiego jak bilet "wieloprzelotowy" tzn kupuje bilet wazny np na dwa tygodnie i latam gdzie chce (w granicach USA)czy moze to tylko moja wyobraznia? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się