domkaaa 19.05.08, 15:45 Prosze poradzcie mi która miejscowość wybrac poniewaz slysze bardzo rożne opinie i waham się nad wyborem.dziekuje za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.qba Re: Łeba czy Ustka? 20.05.08, 15:43 Obydwa miasteczka i ich okolice mają swój urok, ale w Ustce masz do dyspozycji tylko plażę na wschód od miejscowości (na zachód jest poligon). Pozdrawiam. Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
ana7812 Re: Łeba czy Ustka? 24.05.08, 09:56 że co? Ustka plaża wschodnia- owszem centrum miasta, gwar, życie nocne, ale Ustka -plaża zachodni-malownicze osiedle domków, b. kameralnie ... i piękna plaża (tu i tu) Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Łeba czy Ustka? 20.05.08, 16:51 W okolicach łeby chyba jest więcej atrakcji a zawsze możesz przecież zrobić tak w tym roku łeba a w przyszłym Ustka albo odwrotnie,my zawsze jeździmy w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Łeba czy Ustka? 21.05.08, 08:48 Uważam że Ustka jest lepsza bo Łeba jest dla mnie dziurą.Ale każdy ma swoje zdanie.Byłem i tu i tu i wolę pojechać do Ustka ona ma jakiś tam klimat a w Łebie tylko wielki zgiełk i ścisk .Jeśli takie coś komuś pasuje to jego sprawa , ja wolę jednak Ustkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-0 Re: Łeba czy Ustka? 24.05.08, 00:25 Myślę,że to tylko Twoja opinia ,,bo łEBA to dziura,, pewnie jesteś z Ustki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Łeba czy Ustka? 24.05.08, 21:50 Nie jestem z Ustki poprostu jestem zwykłym wczasowiczem jadącym 350 km nad morze. Tak jak stwierdziłem subiektywnie Ustka mnie się lepiej podoba bo nie ma takiego ścisku i zgiełku jak w Łebie i nic po za tym. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzy444 Re: Łeba czy Ustka? 30.05.08, 23:40 w ustce nie bylam. Bylam w lebie 2 lata temu i bylo super. Leba ma przepiekna szeroka i czysta plaze. jest duzo atakcji to fakt. przedewszystkim slowinski park narodowy. kazdy kto jest w lebie musi tam jechac. dojazd do parku jest swietnie zorganizowany: rower melx bus. ja bylam w lebie na poczatku lipca i tloku nie bylo, ale od pol lipca jest coraz wiecej wczasowiczow. pozd i polecam lebe Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Łeba czy Ustka? 31.05.08, 13:23 ,, park narodowy. kazdy kto jest w lebie musi tam jechac. dojazd do parku jest > swietnie zorganizowany: rower melx bus,, - oczywiście że jest zorganizowany ale że ta przyjemność kupę kosztuje to już inna sprawa. A po za tym dla mnie nic ciekawego nie było oprócz piachu za który trzeba słono zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-0 Re: Łeba czy Ustka? 05.06.08, 19:18 marex-59 jeśli jedzie sie na wczasy to kosztuje,ale nie ma co przekonywać cię do Łeby jak ty na wydmach widzisz tylko ,,kupę piachu,,A Słowiński Park Narodowy?wejście kosztuje bo to unikat,i trzeba jakoś utrzymać ten piękny pomnik przyrody.Ale Łeba to nie tylko wydmy,zobacz na strony o Łebie. Odpowiedz Link Zgłoś
saturn07 Re: Łeba czy Ustka? 22.03.26, 21:11 Nie podlega wątpliwości że zdecydowanie lepsza jest Łeba a nie Ustka. Odpowiedz Link Zgłoś
aga77sh Re: Łeba czy Ustka? 02.06.08, 23:15 ja rzadziłabym Lebe to piękny kurort i szeroka plaża i wogóle super wrażenia ! Często tam jestem ! Pięknie radzę zobaczyć stronki Leby www.leba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Łeba czy Ustka? 06.06.08, 16:17 Oczywiście każda miejscowość ma jakiś tam swój urok i klimat,ale nie ma co oglądać fotek z internetu danej miejscowości ponieważ wszystkie kurorty i nie tylko w internecie na fotkach wyglądają ładnie.Co do plaży to w Łebie jest faktycznie szeroka plaża z tym że w Ustce plaża w niczym nie ustępuje Łebie, tak samo jest szeroka i ładna. Jednak ja osobiście wolę Ustkę bo mniejszy jest ścisk i tz. tłoczność. Wieczorem można znaleźć nawet miejsce do posiedzenia przy piwku co w Łebie raczej mi się nigdy nie udawało.Zresztą każdy ma swój rozum i wybierze to co mu pasuje najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mskmargh Re: Łeba czy Ustka? 07.06.08, 09:52 Zdecydowanie Ustka. Łeba jest potwornie zatłoczona.Byłam z dzieckiem w sierpniu ubiegłego roku i był potworny ścisk. W Ustce byliśmy 2 lata temu i pod tym względem o wieeele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kina03 Re: Łeba czy Ustka? 23.06.08, 22:29 4-7lipiec pokaz sztucznych ogni. warto to przezyc dlatego tez zachecam do ustki wiele atrakcji w daszcz i słońce morzna sie zabawic jak by cos to wynajmuje pokoje w ustce w domku jednorodzinnym 800m do morza kontakt kina03@buziaczek.pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-0 Re: Łeba czy Ustka? 24.06.08, 22:13 Myślę ,że wczasy już zaklepane,zadatek wpłacony,tylko modlić się o ładną pogodę.Każdy chwali swoją miejscowość,zwłaszcza jak się wynajmuje kwatery.Jeśli mieszkasz w Łebie i lubisz swoje miasto tak jak ja ,będziesz godzinami opowiadał o zaletach miasteczka.Jeśli mieszkasz w Ustce to wiadomo,że jesteś pod urokiem miejsca gdzie żyjesz.Każdy musi sam wybrać to miejsce do którego chce wracać.Pamiętajcie ,że to Wy wczasowicze ,sezonem tworzycie klimat miejsca.A my jesteśmy dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Łeba czy Ustka? 24.06.08, 22:29 Ponieważ znam dośc dobrze obie miejscowości mogę powiedzieć jedno: trzeba SAMEMU wypróbować obie opcje. Nie ma mądrych, każdy potrzebuje czego innego, ma inne odczucia i inną optykę. Ja preferuję Łebę między innymi ze względu na tę "kupę piachu" obok, jak ktoś wyżej był łaskaw się wyrazić;-) A w ogóle to przecież obie miejscowości to trochę piachu, trochę wody, trochę miejscowych i multum urlopowiczów:-P Odpowiedz Link Zgłoś
saturn07 Re: Łeba czy Ustka? 17.04.26, 15:40 Zdecydowanie lepsza jest Łeba niż Ustka. Odpowiedz Link Zgłoś