uw

(51 wyników)
  • ludzie nie piszczie czy na prawo uj lub uw starczy 74%. W tamtym roku z 3 rozszerzonych na ostatecznej liście trzeba było miec srednio 83%, a co roku próg jest wyższy... mimo że niby słabo poszła matura, przelicznik giertycha zadziłałał,itp. To najlepsze uczelnie w Polse i tam połowa osób dostaje sie ze zwolnieniami...a poza tym ludzie z poprzednich lat skaładają tez wiec nie ma mowy o nizszym progu czy cos tam...NIestety ale ta matura to niewypał...
  • czy to możliwe że po złożniu papierów na uw na ekonomie już nie mogę ich wycofać jeżeli sie dostane na sgh??? przeciez chyba nie mogą mi zabronić zabrać własnych dokumentów?
  • Czy ktoś się orientuje <może ktoś z uw lub ktokolwiek kompetentny> jak to jest ze składaniem papierów na niektóre wydziały na uw? Myślę o prawie, o sm itd. Czy można -już po wynikach rekrutacji - złożyć tam papiery poprzez członka rodziny? Jadę do pracy na parę miesięcy i uważam, że absurdem byłoby, gdybym musiała wracać, by złożyć papiery...
  • czy ktos z kandydatow na ekonomie ma juz wyniki?u mnie pusto:( ale skoro na innych wydzialach sie pojawiaja ...dajcie znac jak cos bedzie:) pzdr
  • kto sie wybiera?? jak Wam poszla probna z francuskiego?? wie ktos moze na czym bedzie polegal test predyspozycji?? przepraszam jezeli to glupie pytanie ale ja nie mam o tym pojecia:(
  • Ktoś się wybiera na pedagogikę no Wrocławia lub Warszawy?
  • co radzicie - uw dziennikarstwo - public relations marketing medialny czy socjologa lub komparatystyka uj ??
  • hej bardzo prosze o pomoc ludzi z warszawy.We wtorek mam egzamin na uw (krakowskie przedmiescie).nocleg mam w akademiku na zwirki i wigury.Napiszcie mi prosze ktory dworzec kolejowy jest najblizej i w ogole czy ten akademik daleko od K.p.?bo warszawy nie znam w ogole a i czasu mam nie za duzo...z gory dzieki
  • kto chce isc na psychologie na uniwersytet warszawski? zdawaliscie matme czy biologie? bedziecie chodzic na kursy przygotowawcze? jak myslicie ile trzeba miec pkt zeby sie dostac?
  • dostałam się na prawo <jupi> <jupi> ależ się cieszę. Kto jeszcze ma tą przyjemnosć studiowania na uw:>
  • mam wielką prośbę do ludzi zdających na uw na stosunki międzynarodowe.nie mam pojęcia jakie mam szanse,żeby się tam dostać,tzn.ilu chętnych na jedno miejsce mogło być w ubiegłych latach.no i jeszcze pytanko w jaki spsób składa się tam papiery,tylko przez net?i w ogóle może jakieś szczegóły rejestracji na uw,bo ja na razie jestem zielona:)
  • Czy na uw wymagane jest orzeczenie lekarskie. W informatorze nic o tym nie ma. ("...złożenie na WNE w podanym terminie dokumentów: oryginału świadectwa maturalnego, oświadczenia, że studia na WNE będą podstawowym kierunkiem studiów, wypełnienie podania o studia oraz 4 zdjęć") Nie ma nic o orzeczeniu lekarskim. Sądziłam że jest to potrzebne na każdą uczelnie. Macie informacje na ten temat? Jeśli tak to pochwalcie się swoją wiedzą :) pozdrawiam
  • nie wiecie , kiedy mają rzucić wyniki rekrutacji na biotechnologię?
  • czy ktos wie aki byl prog w zeszlym roku? i jeszcze jedno pytanie (bo ja nie mam pojecia o tym) jak myslicie jak to przeliczyc na ten rok? z gory dzieki
  • prawo uw(12)

mam pytanie a własciwie kilka.jaki poziom punktuja? tylko rozszerzony?czy oba?jak nie zdawałam wosu to moge u nich?na jakich zasadach?i czy gdzies mozna dostac przykładowe testy na prawo na uw.bede dzwieczna
  • mam (moze głupie)pyt do osób które sie zarejestrowały na uw juz.czy ten kwitek do wpłaty musze wydrukowac czy moge te dane co na nim sa przepisac na zwykły i wpłacic?dzieki za pomoc
  • Czy ktoś orientuje się może jakie były progi rok temu? Mój wynik to 435 i zastanawiam się czy mam szanse.
  • Chodził ktoś może na takowe??Bo chciałabym się zapisać ale nie wiem czy warto bo nie jestem z warszawy...jednak jak by się okazało że mogę dużo skorzystać to czemu nie...
  • jaki progi rok temu? ktokolwiek sie orientuje? co do prawa jest info a co do europeistyki brak;/
  • Czesc! Nie moglam dzis niestety byc na dniach otwartych, bylo tam moze cos ciekawego? Czy podawali jakiekolwiek konkrety? Jakie jest wasze wrazenie po zobaczeniu swoich przyszlych "konkurentow"???:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się