wakacji

(5 wyników)
  • Witam wsyzstkich, chcialbym prosic o rade doswiadczonych work and travelowiczow oraz ludzi pracujacych w Stanach legalnie. Zalatwiam sobie wyjazd z posrednikiem W and T na te wakacje do Stanow, chcialbym jednak lekko zmnienic miejsce zamieszkania i co sie z tym wiaze znalezc sam prace. Biuro oferuje mi mieszkanko i prace w Cape May, ja jednak, nauczony pobytem w tamtym roku w dziurze amerykanskiej, chcialbym zalatwic sobie przez nich jedynie wize i sam leciec do NY. Czy w okresie lipiec,...
  • hej planuję w 2009 pojechać do Stanów na wakacje, chciałabym przejachąć kraj ze wschodniego na zachodnie wybrzeże. I tu moje pytanie: -Jak, gdzie i za ile można nocować? - są tam campingi? -jakie mają tam jedzenie? i za ile? -ile kosztuje samochód taki którym możnaby wozić się po całych Stanach i się nie rozpadnie po drodze...:) dzięki za pomoc
  • Witam! mam dorastajace dziecko, ktore, jak zauwazylam, zaczyna sie dusic w naszym kraju. kazde wakacje spedza nad morzem, w gorach, na jeziorach, aktywnie, ale jednak w polsce. narodzil sie pomysl, zeby pojechal w nastepne wakacje do stanow. podroz daleka, wiec i niesie ze soba ryzyko, dlatego chce zapytac, czy macie jakies doswiadczenia? moze firmy organizujace takie wyjazdy? bede wdzieczna za pomoc i porady :)
  • Chcialabym zapytac czy ktos moglby mi poradzic czy warto pojechac do USA na wakacje z firmy www.ccusa.com.pl ?Dokladnie interesuje mnie program CAMP COUNSELORS z ich oferty,bede bwrdzo wdzieczna jezeli dostane jakiekolwiek opinie,podaje moj numer gg:6244090 i meil :evel.21@op.pl
  • Hej :) Chcialbym sie cos o nich dowiedziec bo mam zamiar wziac udzial w ich programie. Jesli ktos byl z nimi a moze ktos sie wybiera (wakacje 2006)to piszcie. Chcialbym sie dowiedziec czy sa godni polecenia. Z wszystki uwagi na ich temat dziekuje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się