Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      willa

willa

(19 wyników)
    • Poproszę o opinię.
    • spodobał mi się opis i zdjęcia w necie, ale ktoś napisał, że gospodarze nieuczciwi ... - musiał być bardzo rozżalony, bo umieścił ten sam post na kilku forach ... czy ktoś zna ten pensjonat i może coś napisać ? jakie warunki, pokoje, okolica (spokojna czy głośna - ul sychty 8) będę wdzięczna za odpowiedzi
    • APELUJĘ - jeśli jastrzębia Góra to oby nie willa rafia - bezczelni właściciele,zimne i ciemne pokoje bez parapetów w oknach ,pajęczyny,złe jedzenie ,obskurne łazienki bez kabin prysznicowych,pokój 4-osobowy wielkości 2-osobowego ,zapach lizolu,płatne ŚNIADANIA, PŁATNE PARAWANY,OKROPNY TARAS NA DRUGIM PIĘTRZE A WSZYSTKO 60,00 ZŁ OD OSOBY - TRAGEDIA . NA SZCZĘŚCIE MIAŁEM ŁADNĄ PODODĘ ,CO DZIĘKI BOGU NIE ZALEŻY OD TYCH PSEUDO HOTELARZY.
    • zna kotś ?? byl ktos ?? czy nie jest tam za glosno -(jakas ulica kolo domu), czy do morza blisko ( ale co to znaczy blisko ??) ogolnie jak tam jest , jakie pokoje itp.
    • Czy ktoś z was był ostatnie czasy w Sarbinowie? Znalezliśmy obiekt villa dune jakies opinie...??? Z gory dziekujemy.
    • Szukam nocelgow ale tylko ze sniadaniami w Świnoujściu. Dla dwóch dorosłych i dwójki dzieci 2 latka + 4m-c, blisko plaży, w maju. MOze ktos ma cos sprawdzonego?
    • No właśnie, Może mi ktoś jest w stanie wytłumaczyć, wyjaśnić, rozjaśnić - jaka jest różnica pomiędzy POKOJAMI GOŚCINNYMI, PENSJONATEM, DOMEM WYPOCZYNKOWYM, WILLĄ. No bo hotel, to hotel- wiadomo. Ale jak przeglądam strony poszukując czegoś fajnego na wakacje, to takie przewijają mi się przed oczetami powyższe nazwy, którymi sie właściciele tytułują. No i dziwię się nieco, bo standard tych pokoi jest z grubsza porównywalny (z wyjątkami oczywiście), a tytuły różne. Czy to nie jest t...
    • dziękuję za sprawdzone kwatery
    • Jak wakacje nad Polskim Bałtykiem to tylko w Łebie! Mówię wam ta miejscowość jest prześliczna a szczególnie te wydmy. One są cudowne. Ja mieszkałam w Willi Nikki a ona jest boska. Wszystko tam jest a w domu mieszkasz sama. Do twojej dyspozycji masz trzy pokoje,kuchnię i łazienkę. W pokoju jest telewizor z kablówką,kuchnia jest wpełni wyposarzona w jednym pokoju jest jedno łużko,w drugim łużko małożeńskie i piękne szafy a w trzecim telewizor i sofa.Na dole jest włoska restauracja L...
    • Macie do polecenia domki lub prywatne kwatery(2os+dzidzius).Chcemy jechac z mezem i malutka dzidzia wiec potrzebujem cos sprawdznego najlepiej z lazienka lub chociaz z umywalka.
    • Czy ktoś był w Willi Zodiak w Rowach???? W sumie to już wpłaciłam zaliczkę. Proszę o opinię
    • Szukam pokoju dla 2 osob w terminie od 21.07 do 25.07 najlepiej Jastzrebia Góra lub Półwysep Helski.
    • poszukuje opinii na temat Willi Słoneczna w Piaskach Czy ktos był jakie wrażenia jakie wyzywienie (w sezonie) z góry dzieki za info PS wybieramy sie z małym dzieckiem
    • Witam, pomóżcie wybrać ciekawą kwaterę w Mielnie. Ofert jest dużo, ale łatwo można dać się nabić w butelkę (dla 2 osób, blisko morza, centrum, nie w Mielnie- Unieściu, w miarę nowy). Dzięki
    • Wybieram sie za pare dni do Miedzywodzia, mam zamowiona kwatere w willi "U Huberta" na ul. Słonecznej 12 B. Jesli ktos cos wie o tym miejscu zarowno o kwaterze jak i miejscowosci - to prosze o odzew. Szukam spokoju, czy go tam znajde?? Pozdrawiam maniaków bałtyckich :-)
    • Witam. Tak jak w temacie szukam wolnego pokoju od 07.09 d0 12.09. Dwie osoby dorosłe i małe dziecko. Najlepiej jakaś spokojna miejscowość. Możecie coś polecić.
    • Czy w jantarze albo w okolicy znajdę pensjonat (hotelik, willę) z widokiem z tarasu na morze? I za ile we wrześniu?
    • Interesuje mnie pokój z łazienką, schludny, przyjemny, na początku września. Dziękuję
    • czy ktos był w międzywodziu? Jak tam jest? A może znacie ville horyzont, czy to porządna kwatera??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się