italia06 19.06.07, 03:24 Witam, pomóżcie wybrać ciekawą kwaterę w Mielnie. Ofert jest dużo, ale łatwo można dać się nabić w butelkę (dla 2 osób, blisko morza, centrum, nie w Mielnie- Unieściu, w miarę nowy). Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
italia06 Re: MIelno-sprawdzony pensjonat 19.06.07, 15:40 Oooo, jestm rozczarowana- tak strasznie zachwalacie Mielno, a tu.. zero odzewu. Czy naprawdę nikt nie morze polecić żadnego, pensjonatu, tudzież fajowej kwatery??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pro.wizja [...] 19.06.07, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: MIelno-sprawdzony pensjonat 19.06.07, 16:28 no to jesteśmy już dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
marjari Re: MIelno-sprawdzony pensjonat 19.06.07, 17:46 Byłam w zeszłym roku w Willi Ambra. Całkiem ok. Nie wiem, czego oczekujesz, ale ta willa jest bardzo blisko plaży, pokoje z łazienkami, można wykupić śniadania i korzystać z basenu przy willi. Jedne co mi się nie podobalo, to wilgoć, ale ta jest chyba wszędzie nad morzem. Generalnie polecam. A Mielno- fajna miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: MIelno-sprawdzony pensjonat 20.06.07, 00:59 Dzięki za info, ale... na żadnej stronie Mielna nie ma tego pensjonatu:( Może możesz podać jakiś namiar? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś