Dodaj do ulubionych

Piaski - Krynica Morska

11.05.07, 15:35
poszukuje opinii na temat Willi Słoneczna w Piaskach
Czy ktos był jakie wrażenia jakie wyzywienie (w sezonie)

z góry dzieki za info

PS wybieramy sie z małym dzieckiem
Obserwuj wątek
    • tuptus10 Re: Piaski - Krynica Morska 11.05.07, 21:06
      Witaj,
      Byłam w Piaskach w ubiegłym roku , tylko w innym miejscu. Wiem , że w tawernie
      na dole tej willi jest bardzo dobre jedzenie , niedrogie i urozmaicone. Same
      Piaski to raj dla rodziców z dziećmi , które nie wymagają szeregu "atrakcji" w
      postaci lunaparków , sklepów z pamiątkami i innych tego typu przyjemności. Jest
      cicho , spokojnie ( dla niektórych nudno), mnóstwo oswojonych dzików
      biegających wszędzie, na plaży czysto , luźno i bezpiecznie.W tym roku jedziemy
      tam ponownie, do państwa Gotkowskich. I jeszcze jedno- na dole tej willi jest
      dobrze zaopatrzony sklep z przemiłą obsługą ( zdaje się , że to też
      właścicielka willi ) Pozdrawiam i życzę dużo słońca
      • Gość: justok Re: Piaski - Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:20
        tuptus, do których Gotkowskich? My też się do nich wybieramy, drugi raz. 22.06-
        8.07, już nie możemy się doczekać. Właśnie w takich miejscach prawdziwie
        wypoczywamy, już Krynica Morska nie jest taka spokojna, dla nas nie do
        przejścia jest tam wyjazd w sezonie. Natomiast w Piaskach - rewelacja:) Do tego
        rybka u naszej pani Danusi - palce lizać, w tym roku też najemy się jej na
        zapas:) A obiady zamawialiśmy u sąsiadki - pani Jagody. Ogromne porcje,
        niedrogie, pyszne.
        Pozdrawiam,
        Justyna
        • tuptus10 Re: Piaski - Krynica Morska 14.05.07, 05:45
          Do Zofii Gotkowskiej. My będziemy od 7 do 17 lipca. "Odkryliśmy" Piaski w
          zeszłym roku i się zakochaliśmy. Krynicę wytrzymaliśmy przez dwie godziny.Ktoś
          na jakimś forum napisał , że Piaski to dziura , bo nie ma gdzie wieczorem
          posiedzieć- to nieprawda- jest , tylko że bez hałasu i tłoku.
          • valakirka Re: Piaski - Krynica Morska 14.05.07, 09:30
            dzieki za info
            my do piasków po raz pierwszy ale znajomi polecali nam te "miejscowosc" własnie
            z uwagi na spokoj i tego szukamy
            Mam pytanie jeszcze do samych Pisaków - jak z dojsciem do plazy i z
            hałasliwościa ulicy ???
            Mam nadzieje ze ktos sie znajdzie sie jeszcze ktos kto był w Słonecznej

pzdr
            • agab72 Re: Piaski - Krynica Morska 14.05.07, 11:42
              Taaa...Piaski to dziura - to fakt - byłam w tej dziurze w ubiegłym roku i
              byłam ....... zachwycona :) Co do dojścia na plażę - szliśmy z Ośrodka
              PIaski Club (w który mieszkaliśmy) i troszkę (w począrkowym odcinku) musieliśmy
              się nagimnastykować z wózkiem ale jakoś "szło" - potrzebne jednak były dwie
              osoby. Natomiast jeśli chodzi o hałaśliwość "ulicy" - no cóż my mieszkaliśmy na
              samym końcu Piasków na totalnym odludziu więc nie mieliśmy tego problemu, ale
              myślę, że ten "problem" Piasków nie dotyczy w ogóle. Jedynym "mankamentem" może
              być brak czegoś na ksztalt deptaku dla pieszych, ponieważ trzeba chodzić drogą,
              którą jeżdżą auta, jednak ruch nie jest duży.
              Życzę udanych wakacji.

Pozdrawiam.
              Aga.
              • Gość: justok Re: Piaski - Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:56
                My też odkryliśmy w zeszłym roku:) Potem jeszcze pojechaliśmy na weekend
                wrześniowy:)
                ul. Słoneczna jest bardziej ruchliwa od Piaskowej, bo to ulica wjazdowa. Ale
                ruch naprawdę nieduży, nie jest głośno (bardziej słychać dziki niż samochody:)
                Dojście do plaży - ok, najpierw lekko pod górkę (lasem), potem z górki.
                W sklepach ceny jak w osiedlowych sklepach w Wwie. Apteka i lekarz w Krynicy.
                A! Jeśli lubisz ciemne, pełnoziarniste pieczywo to przywieź ze sobą:))
    • Gość: Irek Mój pierwszy przyjazd do Piasków IP: *.eranet.pl 15.05.07, 15:14
      Ileś lat temu. Przybyłem z żoną w ciemno. Sezon jeszcze się nie rozpoczął więc
      o kwaterę nie było trudno. Włascicielka - pierwszy raz nas widziała, dała nam
      pokój, klucze od całego domu i pojechała załatwiać swoje sprawy do Gdańska.
      Czujecie ten klimat? Czy gdzieś jeszcze spotyka się takie zaufanie do ludzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka