wilno

(6 wyników)
  • Chciałabym w sierpniu będąc na wakacjach w Sejnach pojechać do Wilna samochodem. Czy ktoś z Was był i może mi odpowiedzieć czy jest bezpiecznie? Boję się o samochód. Czy mam słuszne obawy? Może lepiej jechać ze zorganizowaną wycieczką? Wyszukałam już na tym forum trochę informacji na zblizony temat, jednak proszę o odpowiedź na nurtujące mnie wątpliwości. Dzięki. fargo.
  • Wybieram się w tamtą stronę i poszukuje informacji o możliwościach noclegowych pzdr rl
  • Jeśli macie jakiekolwiek pytania związane z podrózą do PREBAŁTYKI, postaram się na nie odpowiedzieć. Państwa bałtyckie to bardzo ciekawy i atrakcyjny turystycznie region Europy. Bardzo polecam!!!
  • Poszkuję taniej kwatery na 2-3 noce w Wilnie (lub okolicy) - koniec stycznia. Mile widziane wszelkie info na ten temat.
  • Kto ma zagrać z Armenią - KARWAN CZY IWAN???!!! Na kogo powinien postawić Jerzy Engel? Zapraszamy do dyskusji, najciekawsze głosy opublikujemy w Gazecie Wyborczej. www.gazeta.pl/sport
  • Mam zamiar wybrać się do Wilna. Powiedzcie coś o nim, jak i za ile się do niego wybrać. Co wart zwiedzić itp. Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się