Gość: RAF IP: 217.96.36.* 27.06.03, 14:07 Mam zamiar wybrać się do Wilna. Powiedzcie coś o nim, jak i za ile się do niego wybrać. Co wart zwiedzić itp. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: WILNO!!!! IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 19:59 Do Wilna dobrze jest wybrać sie własnym samochodem bo umożliwia to kursowanie między wybarnymi miejscami. Można też pociągiem bądź autokarem. Wilno nie jest szczególnie drogie jednak należy wziąść troche gotówki. W Wilnie warto zobaczyć : katedrę, kościoły : Św. Kazimierza, Anny , OO. Bernardynow, Teresy , ŚŚ. Piotra i Pawła, Św, Ducha i kaplice ostrobramską, cmentarz na Antokolu, Rossie, góra Trzech Krzyży, baszta Giedymina, uniwersytet, cerkiew Św. ducha, parlament i wiele, wiele innych. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: WILNO!!!! IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 27.06.03, 21:28 Dzięki Paweł. Tylko jakbyś mógł przybliżyć orient. koszty podytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: WILNO!!!! IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 12:07 Wiesz tak bardzo nie potrafie ci odpowiedzieć bo byłem w stolicy Litwy na wycieczce zorganizowanej. Wiem że w spożywczakach jest cena zbliżona do tych co w polsce, w sklepach jest troche taniej, obiad można zjeść za 15L ( ok.18 zł). A benzyna jest tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian T.J. Re: WILNO!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 30.06.03, 16:20 mam w Wilnie namiar na fajny nocleg, byłem tam samochodem dwa razy, pytaj na damianj@wa.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: WILNO!!!! IP: 217.96.36.* 12.07.03, 14:49 CO TAKIE MAŁO POPULARNE MIASTO??????? Odpowiedz Link Zgłoś