Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      winnica

winnica

(3 wyniki)
    • Czy ktoś z forumowiczów wie, jakie są przepisy przy przewozie wina z Grecji. Wiem, że Polska i Grecja są w UE, no ale po drodze jest Macedonia i Serbia (nie chcę jechać przez Bułgarię - Rumunię). Tym samym muszę wino przewieźć przez 2 kraje nienależące do UE, a potem wwieźć na Węgry spoza UE.
    • Witam :) Wybieram się na jedną z greckich wysp i postanowiłem zapytać bywalców, za jakim winem winienem się rozejrzeć ? Z każdej podróży staram się przywieźć mały gifcik w postaci lokalnego wina. Dziękuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Chill Out music Fun from Ibiza island | Moje podróże małe i duże (PL) | noclegi
    • Witam We wrześniu wybieram się do hotelu Akti Ouranopoli i mam w związku z tym kilka pytań (oczywiście przeczytałem już wątek o hotelach). Jakiej pogody i temperatury się spodziewć? Jak z wypożyczeniem skutera lub auta w tej okolicy. Jak to wyglada, jakie koszty i co ewentualnie polecacie do zobaczenia w takim zasiegu skutera lub autka. Jak wyglada sprawa z wypozyczeniem motorowki. Czy faktycznie nie potrzeba zadnych uprawnien (posiadam na motorowki ale na akwenach zamknietych) i prow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się