Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      wirusowe zapalenie

    wirusowe zapalenie

    (1 wynik)
    • To ja z pytaniem jak wszyscy tutaj. Nie wiem. i mam jeszcze depresje od ladnych paru lat, nawet nie zauwazylam jak dopadla mnie dodatkowo tarczyca. TSH zrobilam w komplecie badan do pulmonologa(astma). • 18 grudnia TSH=10,94 (0,25-4,0) Na wlasna reke zrobilam FT3 i FT4 bo rodzinna nie mogla dac skierowania. Wyszly w normie. • 24 grudnia FT3=2,96 (2,30-4,20) FT4=1,10 (0,89-1,76) Rodzinna powiedziala ze nie wie o co chodzi i ze ona sie nie podejmie i wysla...
    Pokaż wątki z forum:

    Nie pamiętasz hasła

    lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się