Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      wrzesnia

wrzesnia

(10 wyników)
    • Witam Wczoraj wrocilam z tygodniowego pobytu w Arenalu hotel Ipanema Park- polecam. Mimo ze bylam w pierwszej polowie wrzesnia to pogoda juz nie zachwycala. Niebo praktycznie caly dzien zachurzone ze na plazy bywalo czasem chlodno. Popoludniami kropilo wiec lezenie tez odpadalo. Temperatura maks 27 stopni ranki i wieczory chlodne juz z dluzym okryciem trzeba bylo sie ubierac. Jezli ktos sie spodziewa tropikalnych temperatur to sie rozczaruje. Majorka droga i nastwiona glowie n...
    • Witam serdecznie napiszcie prosze na jaka pogode moge liczyc ok 20 wrzesnia w Hiszpanii (costa Brava) Pozdrawiam Aga
    • chce jechac pojezdzic po chiszpanii przez min 2 tyg, nie bylam nigdy, czy wyjazd po 10 wrzesnia na min 2 tyg jest ok?jakie sa wtedy temperatury? druga opcje mam przelom lipca/sierpnia ale wtedy bedzie max gorąco.przoszę o opinie
    • Witam Pod koniec wrzesnia zamierzam wybrać się z chłopakiem na Majorkę. Zamierzamy troche zwiedzac i trochę leniuchować. W związku z tym mam kilka pytań: -Który region lepiej wybrać: Palmę, czy Cala d'or? - Jakie miejca są godne polecenia do zwiedzenia (mamy mało czasu- tylko 7 dni)? Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
    • cche jechac okolo 8 wrzesnia do lorett de mar jak tam jest z pogoda??czy sa jeszcze jakies rozrywki dyskoteki itd...mozna sie kapac w morzu ,jak anplazy
    • Witam, przegladam rozne oferty, duzo ludzi sie reklamuje, ale prawie nigdzie nie ma napisanych cen za wynajecie pokoju/łozka. Czy moze mi ktos przyblizyc +/- koszta? Interesuje mnie połowa wrzesnia, to chyba po sezonie, wiec ceny moga byc troche nizsze? Pozdrawiam :)
    • Czytałam w przewodniku, że z początkiem września zaczynają się na Majorce gwałtowne deszcze. Czy ktoś z Was był we wrześniu i jaką miał pogodę?
    • Czy ktoś był w tym hotelu? A co w ogóle myślicie o wyjeżdzie na Majorkę w II połowie września? Będzie jeszcze na tyle ciepła pogoda aby się opalić?
    • szukam inf na temat pogody na Majorce (przełom września i pażdziernika). czy jest wystarczająco ciepło by się kąpać w morzu i opalać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się