Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      wrzesnia

wrzesnia

(9 wyników)
    • czy jest wtedy sens tam jechac? tylko wtedy bede mogla.
    • Czy to prawda ze od wrzesnia beda wpuszczac do US na tylko na 1 miesiac? Jezeli tak to na ile to jest pewne?
    • Czym i skad najlepiej leciec do NY pod konic wrzesnia (tylko nie odpisujcie prosze, ze samolotem i z lotniska :P). Orbitz.com podaje cene (northwest + KLM) ok 650$. Wow? Oby mieli 3 bilety :) Z którego lotniska w NY jst najsensowniejsze polaczenie w kierunku manhattanu? z gory dziekuje za rady K.
    • Witam. Czy lata ktos z Chicago do Las vegas i jakie sa ceny samolotu bo na poczatek wrzesnia nie ma nic ponizej 300$. Nie wiem czy to duzo czy w sam raz?
    • mam pytanie czy ktos kiedykolwiek mial jakies adntotacje w wizie do usa? ja mam zapis ze moj wyjazd odbedzie sie w okresie letnim w czerwcu i lipcu. wize mam wazna do wrzesnia. czy sugerowac sie taka adnotacja?? czy ktos mial podobna i czy na lotnisku oficer przybil dluzszy pobyt? ja planowalam wyjazd od czerwca do wrzesnia i czy mam jeszcze szanse na taki pobyt w usa? prosze o odpowiedz.
    • "Projekty ustaw antyimigracyjnych w Kongresie - Na tropie nielegalnych. Amerykanscy ustawodawcy, ktorzy jeszcze kilka miesiecy temu powaznie rozwazali mozliwosc wprowadzenia amnestii dla nielegalnych przybyszow, w reakcji na tragedie 11 wrzesnia zamierzaja zaostrzyc przepisy imigracyjne. Projekty ustaw zmierzaja przede wszystkim do zwiekszenia wspolpracy miedzy sluzbami specjalnymi w celu uniemozliwienia wjazdu na teren USA niepozadanym osobom. Kongresmani daza tez do wzmocni...
    • ???(4)

szukam pracy po 22 wrzesnia dla mojej dziewczyny i dla mnie,obojętnie w jakim stanie Pozdr Pawel
    • Sluchajcie potrzebuje pomocy lece sluzbowo we wrzesniu do Chicago i bede tam tylko 3 dni ale za to jeden bede miala tylko do swojej dyspozycji w tym auto bylam juz tam kilka razy ale oblatana w miescie nie jestem, moja siostra w pazdzierniku rodzi blizniaki!!!!! wiem ze w USA wozki sa duzo duzo tansze niz w Polsce no i chcialabym jej taki wozek podwojny kupic tylko za cholere nie mam pojecia gdzie sie udac?? ja bede mieszkala niedaleko Arlington a bylam tez i w Gurnne kolo six fla...
    • W 2004 roku wylosowalam ziel. karte.Bylam na rozmowie w ambasadzie w marcu 2005r i dostalam te wize w paszporcie.Jest ona wazna pol roku od dnia tej wizyty czyli do wrzesnia.Tzn. w ciagu tych 180dni trzeba wyjechac do Stanow.Tak mi sie ulozylo w zyciu ze nie moglam wyjechac w tym terminie a dopiero teraz moge jechac.Czy jest jakas szansa by ta ziel. klarta byla wazna? jak to zalatwic w ambasadzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się