wrzesnia

(14 wyniki)
  • hej co wybrac w polowie wrzesnia tak kolo 18tego ...czy pogoda wtedy jeszcze dobra?makarska a moze brela...powinno byc juz spokojniej n makarskiej
  • Niestety tegoroczny urlop wypadnie nam na przelomie sierpnia i wrzesnia. Zamierzamy spedzic go na Makarskiej Riwierze. Czytajac tegorocznego Pascala o Chorwacji i Czarnogorze natknalem sie na informacje, ze na przelomie sierpnia i wrzesnia zdazaja sie w Chorwacji kilkudniowe zalamania pogody - (zimno i wieje). Bardzo mnie to zmartwilo...pocieszam sie, ze moze dotyczy to polnocenj czesci wybrzerza... Prosze o informacje jaka byla w tym okresie pogoda w poprzednich latach (rok i mie...
  • wyjezdzamy na przełomie sierpnia i wrzesnia samochodem do chorwacji kto jescze sie wybiera moze zmontujemy ekipe? zawsze to bezpieczniej :)
  • witajcie mam rezerwacje w sierpniu nad polskie morze, jednak pogoda panujaca teraz mnie poprostu przeraza moze lepiej bedzie sie wybrac do Chorwacji na poczatku wrzesnia??? poniewaz dopiero zaeczelam czytac o Chorwacji za duzo nie wiem na 100% chcielibysmy ( ja i moj maz - 25 i 27 lat) pojechac na poczatku wrzesnia bo wtedy jest taniej mamy samochod, moze jest ktos chetny zabrac sie z nami?? zawsze razniej i taniej:) Cezkam na propozycje worldfashion@op.pl
  • Witam. Wybieramy sie na urlop pod koniec sierpnia (4dorosle osoby). Wymyslilismy Chorwacje. Interesuja nas piaszczyste plaze, blisko do morza, blisko do centrum miasta, rozsądne ceny. Co polecacie. Bede wdzieczna za wskazanie miejsc oraz hoteli czy kwater (doriiss@wp.pl). POzdrawiam i dziekuje.
  • Szukamy towarzystwa na wyjazd do Puli (do Laguny Materady prawdopodobnie).Prosze o poważne propozycje.I małe pytanko:)Czy bardzo zaryzykuje jadąc w ciemno, bez jakiejkolwiek rezerwacji???
  • jw.
  • Witam Może powtarzam temat,ale pytam wczasowiczów wrześniowych tych byłch i tych przed wyjazdem:jaka jest w końcu prawda z pogodą we wrześniu w Chorwacji,a dokadnie po 10-tym.Nasłuchałam się o wiatrach,o załamaniach pogody.I w końcu nie wiem.Mam ochotę z mężem skoczyć w tereny Dalmacji.On jest pewien na 100%,ja oczywiście mam dylemacik...właśnie przez wielkie "X" z pogodą... Z góry dzięi za wszelkie info.
  • Mam pytanie wybieramy sie do Chorwacji do Istri w drugiej połowie września czy może mi ktoś powiedziać jaka jest tam pogoda o tej porze roku i czy warto wogóle planować takie wyjazd??? Z góry dziekuje:)
  • wybieram sie na poczatku wrzesnia do pn dalmacji, czy moge liczyc na cieple morze?
  • Witam, wraz z grupka znajomych (4 osoby dorosle i 6 miesieczne dziecko), planujemy urlop. Nie chcemy zapuszczac sie za daleko na poludnie, dlatego wybor padl na Slowenie lub chorwacki polwysep Pula. Chcielibysmy pojechac tam w I polowie wrzesnia. Chcemy spdzic spokojny urlop, wylezec sie na plazy, zwiedzic malownicze miasteczka itp. Przeczesalismy internet w poszukiwaniu apartamentow, domkow (bez hoteli), jednak trudno cokolwiek znalezc. Wiekszosc zdjec nie oddaje faktycznego stanu...
  • W polowie września wybieram sie na Płw. Istria - Czy ktoś moze mi jakieś miejsca godne uwagi. Proszę również o informacje dotyczące tanich i wygodnych miejsc noclegowych - jedziemy samochodem (4 osoby). Bardzo dziękuje za rady.
  • Posiadam dom ( www.villaruza.com) bezposrednio nad morzem w Stanici (25 km od Splitu w kierunku Dubrownika), ale mamy caly dom zajety do pod koniec wrzesnia. Dlatego polecam dom naszych znajomych rodz. Panstwa Kovacic, maja wolnych apartamentow od 23.08.Warunki i ceny OK. Adres: sapik.kabel1.cz/index lub www.sweb.cz/sapotour/ , kontakt bezposrednio tel.: +385/21/879017 (uwaga: pan Jozo Kovacic mowi po angielsku, po polsku troche) Dużo pozdrowień z Chorwacji - Serdzio www.villa...
  • planuję "posezonowe" wakacje w Chorwacji lub w Bułgarii do kiedy jest tam ciepło na tyle że można się kąpać pozdrawiam wszystkich lelo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się