Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      wrzesnia

wrzesnia

(10 wyników)
    • czy ktos Was wybiera sie pod koniec wrzesnia w rejon dalyan??
    • witam, wybieram sie do Turcji na przełomie sierpnia i września, może ktoś z was był tam w tym czasie i powie jakiej temperatury sie spodziewac... nigdy jeszcze nie byłam w Turcji i nie wiem w sumie gdzie warto jechac pierwszy raz? A może jest róznica temperatur w róznych miejscowosciach, to gdzie w takim razie upał będzie najmniejszy? z góry dzięki za wasze rady!
    • pomocy!jedziemy na wycieczke do turcji ostatni tydzien wrzesnia i pierwszy pazdziernika do turcji-alanya.wszyscy ktorych znam(ktorzy byli tam w tym okresie) twierdza ze bedzie cieplo-w biurze podrozy takze powiedziano zeby zabrac kremy z filtrem ale jedna znajoma twierdzi ze byla we wrzesniu w turcji i "bylo nie za bardzo z pogoda"moze w innym miejscu byla???ona nie pamieta gdzie byla.ale dala mi do myslenia i dzis caly dzien o tym myślę:((( jedziemy z 6letnim i rocznym dzieckiem i stąd...
    • Witam, wybieram sie 29 wrzesnia do Bodrum. Czy ktos byl w podobnym terminie? Na jaka pogode mozna liczyc? Pozdrawiam.
    • Witam,23 wrzesnia lecimy do Alanya.Sledze prognozy na necie i jestem przestraszona bo teraz były tam i zapowiadaja dalsze opady...To nasz pierwszy wyjazd do Turcji, cieszylisy sie na ciepelko i juz nie wiem co myslec:( Slyszalam, ze wrzesnien przeznie nadal jest bardzo goracy.Myslicie ,ze powinnismy sie martwic czy raczej powinno byc oki?pozdrawiam
    • Jedzie ktos do hotelu KLEOPATRA ELIT do Alanyi 15 wrzesnia?? szukamy towarzystwa.
    • Witam wszystkich serdecznie:-D Wybieram sie do Turcji a nigdy tam nie bylam dlatego nie mam pojecia jaka tam jest pogoda i nie wiem czy jesli zabiore po jednym grubszymubranku na lebka to wystarczy ???Na objazdowkach moze byc chlodniej czy jeszcze sie opale powiedzcie prosze jak jest z temperaturami w tym okresie ?????????? Czy moge zabrac wiekszosc wakacyjnych letnich ciuszkow????? Z gory slicznie dziekuje za wszystkie odpowiedzi POZDRAWIAM SERECZNIE MILYCH WAKACJI :-d
    • witam, tak się złożyło, że w tym roku nikt z moich znajomych nie może wybrać się ze mną na wypoczynek, a ja obrałam kierunek Turcja a dokladnie miejsowość Konakli, w terminie koniec sierpnia albo jakoś we wrześniu i na 2 tygodnie :) może jakaś kobietka by do mnie dołączyła? ewentualnie może ktoś będzie w tym czasie w tym rejonie, dodam, że myślę o hotelu Titan Garden. pozdrawiam.
    • czesc wybieram sie do turcji na przełomie wrzesnia i pazdziernika ale nei wiem jaki hotel wybrac a ofert jest tez nei za wiele-co myslicie i jakie są opinie o hotelu ASTOR beach czy tam ktos byl i moze mi pare wskazówek wysłac i opinii o tym jak tam ejst? animacje? czystość? wyzywienie?itp itd prosz eo opinie i z góry dziękuje ew.jakie hotele polecacie ***/****?
    • Czy ktos z Was byl w tym hotelu? Jakie wrazenia? Chcemy sie wybrac z dzieckiem w drugiej polowie wrzesnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się