Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      wybuchowy

wybuchowy

(3 wyniki)
    • Mam problem i to spory. Widzę jak wybuchowo reaguję na swoją 4 letnią córeczkę. I to w sytuacjach dość błahych typu: marudzenie, nie wykonywanie poleceń, ociąganie się, robienie bałaganu. Nie umiem spokojnie zareagować na te sytuacje, tylko natychmiast wybucham i podnoszę głos na dziecko. Czytałam o tym, że trzeba wychodzić z pokoju, liczyć, oddychać i ja to robię (jak sobie przypomnę) ale niestety dopiero po fakcie, gdy na nią już nakrzyczę. Wiem skąd się to bierze - tak reagowali na mni...
    • Przeczytalam i myslalam o wszystkim,moze i ja jestem zbyt wybuchowa.Moze zapomnijmy o wszystkim!Chyba tak bedzie lepiej.Amnie jak cos bedzie razic naiwyzej przez jakis czas nie bede sie odzywac az moi przeida nerwy. Ja teraz mieszkam w Polsce ale ortografia dla mnie jest za ciezka.Coz moze wkrotce to sie zmieni. Manu
    • moj maz w ostatniej klotni wykrzyczal mi ze zdradzil mnie dwa razy.I caly moj swiat zaczal mi sie walic.Nie chce w to wierzyc,bo niczego podejrzanego nie zauwazylam.Juz nieraz wygrazal sie ze znajdzie sobie kochanke bo ja do niczego sie nie nadaje,dokladnie mowil ze jedna kochanke bedzie mial do sprzatania a druga do lozka.Oboje mamy wybuchowe charaktery,ja tez nie raz powiedzialam jemu w klotni cos niezgodnego z prawda ale to co uslyszalam od niego bylo jak uderzenie pioruna.Juz daw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się