Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      wybuchowy

wybuchowy

(5 wyników)
    • Witam! Jestesmy ze soba 2 lata. Ja jestem z natury spokojny. NIe lubię jak ktoś na mnie krzyczy, podnosi głos w dyskusji-zwłaszcz jeśli jest to oczywiscie ktoś bliski. Lubie spokojna, zartobliwa rozmowę. Moja dizewcyzna jest osoba wybuchową. Jak jes się cos nie spodoba,npo w tym co powiem-to narkeca sie, podnosi głos itd... Odbylismy na ten temat setki rozmów. Ostatnio coraz powazniejszych, głebsyzch. Ona powiedziała,ze sie bedzie starać nie krzyczeć, Ja ze nie bede sie tak p...
    • przedwczoraj zdenerwowala mnie kolezanka swoim egoizmem, inni znajomy tez mnie wkurzaja, mam troche wolnego czasu a nic mi sie nie chce, albo nie wiem co mam robic tylko wkurzam sie na to ze nic nie robie. Ktos mi dzisiaj powiedzial ze sie alienuje. Nie chce juz tak! chce sie smiac i dobrze bawic. Co mam robic?????
    • mam problem: jestem nerwusem. bardzo latwo denerwuje sie z blahych powodow. wogole nie mam pojecia, jak sobie z tym poradzic, tak bardzo chcialabym podchodzic do wielu rzecz na luzie, a nie od razu siniec z wscieklosci. dotego moja nerwowosc jest dosc wybuchowa, jak sie zdenerwuje to zaraz unosze glos i wogole jest niemilo. mam tego dosc. widze, ze moj facet tez, coraz czesciej mi mowi, ze ze mna nie moze o niczym powaznie porozmawiac, bo ja wybucham od razu. i tak jest, niestety....
    • na ludziach za ich arogancje wobec przyrody . Już jestem przygotowany mam cały arsenał typu - ciężarówka wyładowana nawozem wybuchowym i wirusy z różnych szczepów . Czy aby nie przesadzam ?? Może jest jakieś lekarstwo ??
    • MOja matka jest osoba newowa i wybuchowa. MOja praca w sadzie budzi konflikt. Czasami nie wytrzymuje i mowie ze za takie slowa to ludzie trafiaja za kratki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się