Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      wykorzystywany

wykorzystywany

(6 wyników)
    • Dziewczyny wybaczcie ale mósiałam wkleic tego linka bo kiedyś też namietnie robilam w tym sklepie zakupy, ale teraz już nigdy tego nie zrobię cia.bzzz.net/gap_wykorzystuje_dzieci A do tych szczególnie zakochanych w Gapie: "pomyślcie jak będziecie patrzec na waszego bobasa noszacego ciuszki z jakimiś cool'owym emblematem, czyje też rączki mogły go wyszywać?"
    • Napiszcie proszę do czego wykorzystujecie blender i czy rzeczywiście przydaje się on na co dzień. Mam dzieci w wieku przedszkolnym i chciałabym im trochę bardziej urozmaicić jadłospis a sobie ułatwić życie :) Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś Brauna,tylko czy wystarczy sam blender czy warto kupić go z tymi różnymi dodatkami (np. pojemnik miksujący mały,duży?) A jeszcze spodobał mi się ostatnio taki mały mikser / mini blender Philipsa, z młynkiem do suchych i mokrych produktó...
    • Mam Toyotę z tym systemem (tzn. mam przy tylnym siedzeniu te zaczepy), ale kompletnie nie wiem, czy i ewentualnie jaki fotelik mogę do niego zamontować...czy fotelik z grupy O+ także? Jeśli ktoś coś wie na ten temat, to proszę o wypowiedź. Z góry dziękuję. Marzena
    • czy do trwającej aukcji mogę dodac -jako sprzedająca oczywiście - nowe zdjęcia. Wiem, że pare razy widziałam takie aukcje, gdzie w dodanym tekscie wyswietlało sie zdjecie. Jak to zrobić?
    • Witam, chciałam się Was poradzić odnośnie łózka czy innego legowiska dla 19-mies. dziewczynki (zresztą -płeć chyba niewazna;) ). Musimy oddać łozeczko, w którym i tak w sumie spi w dzien i połowę nocy jedynie. Wczesniej po urodzeniu spala w kołysce i tez z nami.ALE jest juz nam za ciasno!! No i teraz pytanie: pokój jest niewielki, a tesciowa namawia na tapczanik. Ja jestem za takim fotelem ktory sie rozklada w lozko, a do srodka sie laduje posciel, bo takie mialam ja i moje rodze...
    • www.allegro.pl/item118274442_niemowle_placze_kup_sobie_spokoj_premaxx_109zl.html Jest bardzo chwalona, a jest okazja na Allegro kupic duzo taniej.Używałyscie? Czy rzeczywiscie jest taka fajna???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się