Forum Czas Wolny, Hobby Ezoteryka Numerologia
ZMIEŃ
      wykorzystywany

wykorzystywany

(7 wyników)
    • Ja 27.02.1981, On 27.01.1979 bardzo proszę o interpretację:)) z góry za wszystko dziękuję i pozdrawiam:))
    • Panie Januszu, już kiedyś pisałam z prośbą.., teraz proszę dla siebie i kogoś mi bardzo bliskiego, kogo poznałam 1 marca tego roku (i zakochałam się). Co może wyjść ze związku Roberta (7 stycznia 1972; co mówią o nim liczby?) ze mną, Joanną (31 lipca 1981)? i jakie są szanse na stały związek, a nawet małżeństwo?
    • ja 23.05.73 - on 2.08.70 Bardzo dziekuję - z góry!!! i pozdrawiam serdecznie!
    • Witam, bardzo prosze o przeanalizowanie mojej sytuacji, wiem że mój mąż mnie zdradzał, miał romans, chciałabym się dowiedzieć co tak naprawdę będzie dalej, czy my wogóle pasujemy do siebie. moja data urodzenia: 02.12.1978 męża data urodzenia: 10.12.1976 Z góry bardzo dziekuję i prosze o jak najszybszą odpowiedź.
    • Witaj Januszu:) urodziłam sie 22.04.1983, wydaje mi sie ze jestem troche skomplikowana osobka i mam nadzieje ze Twoja interpretacja mi nieco rozjasni. Dziekuje i pozdrawiam
    • Ciekaw byłbym bardzo interpretacji p.Janusza, bo znaczną część życia mam już za sobą. Wierzę, że jeszcze duże co nieco przede mną i wierzę, że jeszcze wiele się zdarzy w moim życiu. Moja data urodzenia to 1.07.1947
    • Panie Januszu, 6.5.78 i 7.2.74 czy zawsze będzie tak cudnie? z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się