Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      wykorzystywany

wykorzystywany

(7 wyników)
    • Może czasem warto wykorzystywać swój atrakcyjny wygląd. I nie mam na myśli np. uśmiechu, flirtu, czy czegoś podobnego w zamian za uzyskaną jakąś drobną pomoc. Nie. Mam na myśli związanie się kimś kto nas nawet niespecjalnie interesuje, ale ma znajomości, wpływy, kasę, pozycję... Wiem, ze tak być nie powinno. I wiem, że jest na to odpowiednie słowo. Niecenzuralne, więc nie napiszę. Ale może warto. Ciężko gdzieś dość wyłącznie własnym wysiłkiem, więc może warto sobie pomóc właśnie w ...
    • Mamy z chłopakiem bardzo dobrego kumpla. Nigdy nie miał dziewczyny, aż do teraz, spotykają się 1 na tydzień przez 2 dni w weekend.( ona gdzie indziej się uczy-27lat, on zaczął pierwszą pracę-23lata gdzie indziej niż ona studiuje) Problem polega na tym że my z moim chłopakiem trochę ją poznaliśmy już i wydaje sie nam że jest trochę przebiegła. Chlopak sam zarabia grosze a ona ciągnie od niego na wszystko. On tego nie widzi, albo nie chce, i nie wiemy jak mozna mu coś o tym wspomni...
    • co mnie nakręca. Ide np do klubu poznaje dziewczynę konczymy w moim domku. Zostaje wpisana do notesiku co jakiś czas sie do niej odzywam bawie sie ale nic wiecej. Czasem udaje się że chce sie dłuższego związku i bawi się z kilkoma partnerkami na raz. Oczywiście to jest całkiem wyczerpujące i to głównie finansowo:))) Kobiety sa jednak naiwne i to jest najpiekniejsze. I proszę żeby panie nie pisały nic pod tym watkiem bo uż sie spodziewam pisania bzdur w stylu "to ty jestes wykorzys...
    • I po co te rozwaŻania, jakie powinny byc kobiety a jacy mężczyźni,dlaczego oni to a one tamto. Już mi po prostu ręcę, a raczej powieki opadają jak te wszystkie posty czytam. Zwłaszcza pytania kobiet, dlaczego faceci myślą tylko o jednym, a kobiety o tym samym już nie. Po prostu tak nas NATURA stworzyła, że jestesmy RÓŻNI. Co nie oznacza, że lepsi czy gorsi. I co zrobić, że biedakom tylko sex w głowie? Może wcale nie jest im z tym tak łatwo? Zwłaszcza jak czytają tego typu posty, ż...
    • To prawda, o czym miałem okazje przekonać się znowu - nie wolno traktowac ludzi dobrze, bo cię uznają za: a) głupka, b) wariata albo c)frajera, ale prawie nigdy za człowieka pisanego z dużej litery; dlatego pier.... od dzisiaj być w porządku w stosunku do innych, pomagać bezinteresownie itd., bo zaraz każdy będzie chciał to wykorzystać. NIE WARTO BYĆ DOBRYM - z tego co kolejny raz zobaczyłem to opłaca się być: gnojem, chamem, wykorzystywać ludzi, kłamać, być podłym skur...(su..), ...
    • POANÓW ! poproszę o definicję takowej ;)
    • Ona króluje przez tydzień Jego jest piątek i sobota Jego berło to butelka Jej – patelnia w ręce wielka Jego tron stoi w pubie; Rządzi dzielnie całe noce Piwo dzieli sprawiedliwie rankami męczą go kace Nie jest sam... To Królowej czas :) wypoczęta po swą władze sięga Garnki, miotła, pralka Sklep, apteka W kuchni walka a Król ...w łożu czeka Zasłużony ma odpoczynek Po ciężkiej pracy leży wątły. Czas im szybko płynie ...Ciężki nadchodzi piątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się