wypadek

(8 wyników)
  • witam przed chwila moja alfa 145 dolaczyla do rozbitych gratow i najlepsze ze przejechalem cale 40 kilometrow wracajac z pracy i nic sie nie dzialo a 200 metrow od domu wbil sie we mnie 70 letni dziadek.wyprzedzal w momencie kiedy ja juz bylem w polowie skretu.zdziwienie moje bylo ogromne kiedy zobaczylem w swoich drzwiach inny samochod. do tej pory zastanawiam sie jakim cudem nic mi sie nie stalo, dziadkowi zreszta tez. sprawa skonczyla sie przyjazdem policji, ktora stwierdzila ewiden...
  • wiadomosci.onet.pl/1582917,11,item.html
  • ...wjechało na mój pas ruchu tak, że rozwaliła mi w AR 146TS lusterko :(((( Sytuacja miała miejsce wieczorem przed 19:00. Albo coś omijała albo wyprzedzała bez kierunkowskazu, a po zderzeniu lusterkami odjechała. Oczywiście zawróciłem i puściłem się w pogoń za babskiem, dogoniłem i dawałem sygnały światłami aby zatrzymała się. Jednak nie chciała. Jechałem więc dalej i w międzyczasie zadzwoniłem na pały. Dopiero po 10km babsko skręciło gdzieś na parking szpitalny i tam zatrzymała s...
  • W ciagu ostatnich pieciu dni miałem okazje przejechać około tysiąc kilometrów po Czechach. A tam wiadomo, pagóry, zakręty, szczególnie na południu. I tak sobie myslę, ze gdyby Polacy jezdzili tak jak Czesi, problemu wypadków by nie było. Jazda tam to czysta przyjemność. Od razu jak wjechałem do Polski zaczęła się nasza rzeczywistość. Kretyni za kierownicami, wyprzedzanie na trzeciego, przekraczanie ciągłej itd. Kontrast jest bardzo silny, jak sie człowiek przyzwyczai do czeskiej...
  • Witam, juz nie wiem jak mam klnac na tych kurwa zlodziei. Nie dosc ze dostalem druk do wplaty OC z opoznieniem ( wysylaja z 2 tygodniowym wyprzedzeniem ale niestety strajk poczty polskiej wydluza czas przesylki -> jednak chcialbym zauwazyc ze psim obowiazkiem PP jest przesylka listow pomimo strajku ) to jeszce mi NALICZYLI ZWYZKE 3% ZA KLASE POJAZDU. Jest to podyktowane tym ze co niektore POJAZDY na polskim rynku czesciej POWODUJA wypadki !!!!! Ja sie pytam czy to POJAZDY PO...
  • Mija drugi dzień odkąd ten bzdurny dla większości kierowców przepis obowiązuje. Niestety nie okazał się złotym środkiem na wypadki. Sam byłem dzisiaj świadkiem trzech kolizji i jednego wypadku (wszyscy zanim doszło do zdarzeń mieli włączone światła). Ktoś kto wprowadzał ten przepis, nie pomyślał, że Polska to taki dziwny kraj, w którym czasem pada deszcz... Pozdrawiam wszystkich "oświeconych";) - Rafał
  • moto.allegro.pl/item208244052_piekna_alfa_156.html - małe poprawki... - reflektuje ktoś?;) Pozdrawiam!
  • Dwa miesiące temu padła nam przekładnia kierownicza, myslałam, że to koniec świata - wydatek, kłopot i nerwy.... Wczoraj natomiast wychodzę grzecznie z pracy, wyciagam klucze z torby, wsiadam do autka, zrzucam bieg i po włożeniu klucza do stacyjki - odpalam. Niby normalna kolej rzeczy, ale auto nie rusza. Rozrusznik kręci, ale nic... Czynność powtarzam - nic. Trzeci raz już z bijącym sercem - nic. Wykonałam telefon "konsulatcyjny" do mojego narzeczonego,on stwierdził,po objawach (przy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się