Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      wysoka

wysoka

(9 wyników)
    • W czerwcu a dokładnie 17 wybieram się do Alanya. Niewiem jaki wysoki powinien być filtr dla mnie i dla 6-cio letniej córeczki? Czy jest tam już bardzo gorąco w czerwcu? Dziękuje za wszelkie informacje.
    • może mi ktoś polecić
    • Wybieram się w pierwszej połowie do Turcji. Jakie filtry powinny mieć moje kremy? proszę o radę
    • napiszcie proszę, czy Wasze dzieci chorują w Turcji na gardło? My z synkiem byliśmy w Egipcie i nie było mu nic, a jak był w Turcji, to niestety przyplątała się infekcja i b.wysoka temperatura, teraz lecimy drugi raz do Turcji(synek 2,5 roczku) i chciałabym jakoś ochronić synka przed przeziębieniem, a czytam, że sporo dzieci tak choruje, z uwagi na dużą wilgotność i pocenie się, a później klimatyzacja robi swoje. Czy faktycznie tak jest? Co robicie? Dodam, że ogólnie synek wcale nie cho...
    • szukam informacji czy moze ktos byl? interesuja mnie zwlaszcza domki nad samym basenem. ich wyposazenie i ogolny standard. moze cos wiecie o tej miejscowosci. czy polecanie ten osrodek czy moze cos innego. interesuje mnie tylko opcja all inclusive i wysoki standard . z gory dziekuje pozdrawiam
    • Ceny w Turcji- jakie sa??? Piszcie
    • Po raz pierwszy jadę do Turcji w miesiącu wakacyjnym - mam pytanko ,czy wysokie temperatury są bardzo uciążliwe,szczególnie dla dzieci, jak radzicie sobie z wycieczkami, czy nie są one bardzo męczące
    • w jakich godzinach wychodzić na plażę w Turcji Egejskiej w drugiej połowie sierpnia - tak żeby się opalić i nie zaszkodzić. I jakie kremy z filtrem UV???
    • Witam. Wybieram sie z dziecmi do Turcji pod koniec maja. Moze móglby mi ktos podpowiedziec z jakim mocnym filtrem mam kupic krem 30, 40 a moze 50? Dzieki za odpowiedzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się