Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      zabieg

zabieg

(6 wyników)
    • Czy ktos wie na czym polega kastracja psa? Jakie sa zalety i wady, wskazania i przeciwskazania? Jakie zmiany w zachowaniu psa po takim zabiegu?
    • Czy zabieg trymowania siersci jest dla psa bolesny? Czy przed latem opłaca się trymować młodego nowofundlanda (11 miesięcy)? Czytalem w internecie, ze trymuje sie tylko psy szorstkowłose, niufa trudno za takiego uznać, a jednak moja pania wet mi zaproponowała kąpiel plus trymowanie psa. Ponoć ma mu to ulżyć w lecie, ponoć to pomoże usunąć resztki puchu szczenięcego, ponoć mniej wtedy śmieci w domu, ponoć mniej wtedy odparzeń skóry... ponoć... Jak to jest naprawde? Zabieg jest kosztowny,...
    • Od 9 lat mam wspaniałą Przyjaciółkę. Czasem, gdy patrzę w jej mądre oczy mam nieprzeparte wrażenie, że rozumie więcej niż większość przedstawicieli gatunku dominującego. Co więcej- każdego dnia otrzymuję komplet dowodów, że tak właśnie jest. Moja Suka to więcej niż człowiek. Współodczuwa ze mną, wie kiedy przyjacielsko polizać mnie po policzku, kiedy delikatnie trącić noskiem zachęcając do wspólnej zabawy gumowym jeżem, wie także kiedy trącić mordą człowieka, który właśnie podniósł ...
    • Czy chipowanie wszystkich psów jest obowiązkowe????? Wydaje mi się że słyszałam że psy z tatuażem nie muszą mieć chipa natomiast wczoraj nasza weterynarz bardzo nas namawiała i mówiła że to obowiązek. Słyszałam kiedyś że to bardzo bolesny zabieg robiony ze znieczuleniem więc się wstrzymaliśmy. Jak to jest z tymi chipami????????
    • U mojego 3miesiecznego szczeniaka weterynarz stwierdzil przepukline pepkowa. Na razie zalega w niej troche tluszczyku, byc moze przepuklina ulegnie resorbcji a byc moze konieczna bedzie operacja. Czy ktos z was orientuje sie ile moze kosztowac taka operacja ?
    • Mam pytanie czy po nabyciu rasowego psa moge mu skopiowac uszy??Czy jest to juz zakazane jak to wyglada czy to adal wybor wlasciciela i jego woal.To jest tylko pytanie nie wyjasniajscie mi ze nie ma sesnu tylko konkretne odpowiedzi dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się