zaciekawiony

(3 wyniki)
  • Chris Brown: 5 maja 1989 - Tappahannock (USA) Rihanna 20 lutego 1988 Saint Michele (Barbados). Co ich przyciągnęło do siebie? Uran/Mars. Oboje mają aspekty tych dwóch planet. Brown ma za Uranem w nieduzej odleglosci koniunkcje Neptuna z Saturnem, Rihanna Neptuna w poobnym miejscu (jest od niego niecaly rok starsza), za to Saturna w scieslej koniunkcji z Uranem. Wszystko w Koziorozcu. Tranzyt Plutona wywlekl na swiatlo dzienne czyn, ktory wstrzasnal cala Ameryka i innymi ...
  • Ściągnąłem ostatnio "uranię" i zaciekawiła mnie planetoida proserpina- dotychczas się z nią nie spotkałem i proszę o jakieś wyjaśnienia znaczenia jej położenia w horoskopie indywidualnym-czy ktoś coś wie na ten temat?
  • W jednym z solariuszy na ten rok, Księżyc zajął centralną pozycję na dsc natalnym. W tym roku znajdzie się w tym miejscu również tranzytujący Jowisz. Ustawienie solarnego Księżyca zaciekawiło mnie tym bardziej, że Asc solarny wypada z kolei w koniunkcji 3 st. od Księżyca natalnego (d.X), przy czym jego władca (będący jednocześnie władcą natalnego asc) wylądował w VII domu. Księżyc wydał mi się więc znaczący. Czy są to oddzielne wyznaczniki czy należałoby potraktować je łącznie? ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się